Αθλητικά

Δύο ιδανικά G/G και ένα διπλό λόγω απόδοσης

518. Ηλιούπολη – Χανιά (16:00)

Στη Σούπερ Λιγκ 2, η Ηλιούπολη αντιμετωπίζει τα Χανιά, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας του νότιου ομίλου και να μην μπλέκονται σε σενάρια υποβιβασμού. Στη φιλοξενούμενη ομάδα θα κάνει ντεμπούτο ο κόουτς Ταουσιάνης, και περιμένουμε να φανεί πιο συγκεντρωμένη. Έτσι θα πάρουμε το ρίσκο με το Χ2 (Δ.Ε.), το οποίο προσφέρεται στο 1.70.

Διαβάστε επίσης: Fonbet αξιολόγηση 2023 – Αξίζει να την επιλέξεις;

656. Γκιρεσούνσπορ – Μπασακσεχίρ (17:00)

Η Γκιρεσούνσπορ δεν πατάει καλά στην Τουρκία, βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία και δίνει μάχη για την παραμονή. Μπόλικη τύχη στο παιχνίδι της, σήμερα θα τα δώσει όλα για μία καθαρή νίκη. Η Μπασακσεχίρ έχασε οριακά από τη Φενέρμπαχτσε και πλέον η 4η θέση απομακρύνεται. Ναι μεν έχει απουσίες σήμερα, αλλά το υλικό της παραμένει ποιοτικό. Θα κρατήσουμε το 2 (-0.25 Α.Η.) στο 2.10, μιας και γεμίζει περισσότερο στο μάτι η φιλοξενούμενη.

668. Αντάλιασπορ – Σίβασπορ (20:00)

Στην Τουρκία η Αντάλιασπορ πέτυχε σπουδαία νίκη 3-1 επί της Αλάνιασπορ, είναι σαφώς πιο άνετη και απλά θα ψάχνει ένα καλό φίνις στη χρονιά. Είναι ομάδα που σκοράρει και δέχεται γκολ με ευκολία. Από την άλλη, η Σίβασπορ κέρδισε 4-1 την Τραμπζονσπόρ και έδειξε πως όταν θέλει μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα. Με το μυαλό στο Κύπελλο (μετέχει στα ημιτελικά), χωρίς να σημαίνει πως δεν θα «χτυπήσει» το σημερινό ματς. Ποντάρουμε στο να σκοράρουν και οι δύο, με την απόδοση του 1.80 να μας ικανοποιεί.

677. Αταλάντα – Ρόμα (21:45)

Σημαντικό ματς στην Ιταλία, με την Αταλάντα να δίνει μάχη για να μπει στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Προέρχεται από ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Φιορεντίνα, τη στιγμή που η σημερινή της αντίπαλος, Ρόμα, έπαιξε 120 λεπτά κόντρα στη Φέγενορντ στο Γιουρόπα Λιγκ. Ακόμη και έτσι ποντάρουμε στο ότι είναι πιο δεμένη, με πλάνο και έναν Μουρίνιο που ξέρει να διαχειρίζεται σωστά την ομάδα του. Το διπλό έχει απόδοση 3.20 και αξίζει και με το παραπάνω.

681. Γκιμαράες – Σπόρτινγκ Λισαβόνας (22:15)

Μόνο καλά δεν πατάει το τελευταίο διάστημα η Γκιμαράες, καθώς έφτασε τα 5 σερί ματς δίχως νίκη (0-1-4). Στο -4 από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο, σήμερα έχει δύσκολο έργο μπροστά της. Η Σπόρτινγκ πάλεψε με τη Γιούβε για την πρόκριση στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά έμεινε στο 1-1 (έχασε 1-0 στο Τορίνο). Σταθερά στην 4η θέση, δύσκολα θα κάνει το κάτι παραπάνω. Δύο ομάδες που σκοράρουν και δέχονται γκολ με ευκολία, ζητάμε το G/G στο 1,97.

Βρείτε εδώ: Έλα στο telegram για προγνωστικά και πολλά ταμεία με ένα κλικ»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

© Copyright 2023 Flashnews.gr – All Rights Reserved

design by WebOlution

powered by

Δύο ιδανικά G/G και ένα διπλό λόγω απόδοσης

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button