Αθλητικά

Εβδομάδα… κολυμβητηρίου; Τα χρήματα από το Υπουργείο Ανάπτυξης στη ΓΓΑ ανάβουν το “πράσινο” φως

Η λογική αγωνία φορέων, σωματείων και αθλητών για το τι συμβαίνει με το θέμα της ανακατασκευής του κολυμβητηρίου στη Νέα Χώρα και το αν προχωράει ή όχι το έργο φαίνεται πως βρίσκει την απάντησή της.

Η εκκρεμότητα που υπήρχε με την πληρωμή των μελετητών ξεπερνιέται, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του Parakritika.gr, την περασμένη Τετάρτη το Υπουργείο Ανάπτυξης προχώρησε στην εκταμίευση των χρημάτων προς το Υφυπουργείο Αθλητισμού/ΓΓΑ και την Δευτέρα ή την Τρίτη αναμένεται να γίνει η σχετική κατανομή προς τον ΟΑΚ, ώστε να πληρωθεί η σχετική σύμβαση για τους μελετητές.

Οι διαδικασίες που απομένουν μέχρι τη δημοπράτηση του έργου, όπως λένε οι ίδιες πηγές, αναμένεται να κινηθούν ταχύτατα (αρχιτεκτονικό συμβούλιο, πολεοδομία), ώστε να βγει η οικοδομική άδεια.

Η δέσμευση του αρμόδιου Υφυπουργού, Λευτέρη Αυγενάκη, στην κοπή της πίτας του ΕΑΚ Χανίων, ήταν πως μέχρι τέλος Μαρτίου θα έχουν ολοκληρωθεί τα πάντα ώστε να προχωρήσει η δημοπράτηση του έργου που τόσο ανάγκη έχει η αθλούμενη νεολαία των Χανίων.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως μέχρι και ένα μήνα πριν τις εκλογές το έργο θα πρέπει να έχει δημοπρατηθεί, αλλιώς μετά μπλοκάρουν τα πάντα. Αν λοιπόν θεωρηθεί ότι η ημερομηνία των εκλογών θα είναι η 21η Μαΐου, τότε η δημοπράτηση πρέπει να γίνει τουλάχιστον μέχρι την 21η Απριλίου.

Ακολουθήστε το Parakritika.gr στη σελίδα μας στο Facebook,
βρείτε μας στο Twitter και στο Google News.

Εβδομάδα… κολυμβητηρίου; Τα χρήματα από το Υπουργείο Ανάπτυξης στη ΓΓΑ ανάβουν το “πράσινο” φως

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button