Αθλητικά

Εκνευρισμός Αντετοκούνμπο με ερώτηση ρεπόρτερ μετά τον αποκλεισμό των Μπακς

Milwaukee Bucks’ Giannis Antetokounmpo during the second half of an NBA basketball game against the Minnesota Timberwolves Friday, Dec. 30, 2022, in Milwaukee. The Bucks won 123-114. (AP Photo/Morry Gash)

Ο Greek Freak εκνευρίστηκε όταν ρωτήθηκε (από τον Έρικ Νεμ, του Athletic) αν θα χαρακτήρισε τη σεζόν αποτυχημένη απαντώντας πως στον αθλητισμό δεν υπάρχουν αποτυχίες, παρά μόνο βήματα για να φτάσεις στο στόχο. Παράλληλα, ο 28χρονος άσος φάνηκε να «αδειάζει» τον προπονητή του, Μάικ Μπουντενχόλζερ, για την αντιμετώπιση του Τζίμι Μπάτλερ, τονίζοντας πως ο ίδιος θα ήθελε να τον είχε μαρκάρει περισσότερο. Αναλυτικά, ο Giannis μίλησε για:

-το κλίμα στην ομάδα μετά τον αποκλεισμό: «Όλοι είναι σε σοκ. Μας αρέσει να κερδίζουμε και δεν το κάναμε. Έχουμε παίκτες-νικητές, υψηλού επιπέδου, που έχουν πετύχει πολλά. Για μένα είναι η χειρότερη post season. Είναι δύσκολο να το διαχειριστείς, αλλά νομίζω πως το Μαϊάμι έπαιζε για να μας κερδίσει και εμείς παίζαμε για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Δεν το καταλαβαίνω. Προτρέχαμε! Όμως είναι μπάσκετ. Τους αξίζουν συγχαρητήρια, μας νίκησαν, πριν δύο χρόνια τούς αποκλείσαμε με σκούπα. Θα πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε ως κίνητρο για να επιστρέψουμε καλύτεροι του χρόνου. Έχουμε ένα πολύ καλό γκρουπ παικτών και ανθρώπων. Όλοι δούλεψαν πολύ σκληρά και ήταν απόλαυση να έρχεσαι στις προπονήσεις. Δεν τα καταφέραμε, αλλά είναι οι συμπαίκτες μου, τους υποστηρίζω σε όλα και ελπίζω κι εκείνοι εμένα».

-το αν η σεζόν είναι αποτυχημένη: «Με ρώτησες το ίδιο και πέρσι. Εσύ στη δουλειά σου παίρνεις προαγωγή κάθε χρόνο; Όχι! Άρα κάθε χρόνο η δουλειά σου είναι αποτυχημένη; Κάθε χρονιά δουλεύεις για να πάρεις προαγωγή, για να φροντίσεις την οικογένειά σου κλπ. Δεν θέλω να το κάνω προσωπικό. Πάντα υπάρχουν βήματα για την επιτυχία. Ο Τζόρνταν έπαιξε 15 χρόνια και πήρε 6 πρωταθλήματα. Τα άλλα 9 ήταν αποτυχία; Αυτό μου λέτε! Είναι λάθος η ερώτηση! Δεν υπάρχει αποτυχία στον αθλητισμό! Υπάρχουν καλές και κακές μέρες, κάποιες μέρες είναι η σειρά σου, κάποιες όχι. Κάποιες φορές θα κερδίσει κάποιος άλλος. Θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε τη νέα σεζόν, να παίξουμε καλύτερα και να μην έχουμε δέκα μέρες κακού μπάσκετ. Δηλαδή από το 1971 μέχρι το 2021 που πήραμε το πρωτάθλημα είχαμε 50 χρόνια αποτυχίας; Όχι, δεν ήταν αποτυχία. Κερδίσαμε ένα πρωτάθλημα, θέλουμε να κερδίσουμε και άλλο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

Αξίζει να διαβάσετε

Εκνευρισμός Αντετοκούνμπο με ερώτηση ρεπόρτερ μετά τον αποκλεισμό των Μπακς

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button