Αθλητικά

Η αποστολή Επισκοπής για Πάτρα – Δηλώσεις Κεφαλά

Η ρεθυμνιώτικη ομάδα ανακοίνωσε την 20άδα η οποία θα μεταβεί στην πρωτεύουσα της Αχαΐας για τον αγώνα της Κυριακής. Παράλληλα δηλώσεις για το ματς αλλά και τους στόχους τους δικούς του και της ομάδας παραχώρησε στην ιστοσελίδα της ομάδας ο Θέμης Κεφαλάς.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Επισκοπή:

Ολοκληρώθηκε δίχως προβλήματα η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει Παναχαϊκής. Η ομάδα μας προπονήθηκε και πάλι πρωί (11.00) στο προπονητικό γήπεδο του Τσεσμέ για περίπου 1 ώρα όπου οι ποδοσφαιριστές μας επιδόθηκαν σε παιγνίδια με μπάλα και στημένες φάσεις.
Αμέσως μετά, έγινε γνωστή η αποστολή που θα ταξιδέψει ως το λιμάνι του Περαιά ακτοπλοϊκώς με πλοίο της ΑΝΕΚ Lines και από εκεί οδικώς για την Πάτρα για το ματς της Κυριακής (13/11, 15.00).

Οι “20” που θα ταξιδέψουν είναι: Καλογεράκης, Βάτζιος, Πολίτης, Καφετζής, Λάμτσε, Κεφαλάς, Ντάμπιζας, Κούτσιας, Σκεντεράι, Σαμουρκασόβι, Εμπουέλε, Κρίκλοου, Τσιλεδάκης, Σταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Αραμπατζής, Βουκελάτος, Αμπαφού, Χοβανισιάν, Τζωρτζινάκης.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που από μικρή ηλικία, μόλις στα 16 του, θέλησε να ζήσει μια πολύ διαφορετική, μια μεγάλη εικόνα των γηπέδων, μια κατάτι διαφορετική φιλοσοφία για το πως ζουν οι φίλαθλοι το ίδιο το ποδόσφαιρο και ιδίως το πως μπορεί σ’ αυτή τη μεγάλη εικόνα να τη ζει κάποιος από μέσα.
… Αυτό το ζεις, εφόσον έχεις τα προσόντα, μονάχα σε μια ποδοσφαιρομάνα όπως η Αγγλία.
Ένας από τους “πύργους” στην άμυνά μας πια εδώ στην Επισκοπή ύψους 1.91μ., ο Θεμιστοκλής Κεφαλάς βρίσκεται στην Κρήτη και το Ρέθυμνο και αγωνίζεται με τα χρώματα της Επισκοπής μας.
Καίριες επεμβάσεις ως αμυντικός, πολύ καλός κεφαλοσφαιριστής βρίσκοντας συχνά-πυκνά τα αντίπαλα δίχτυα, μίλησε για το επικείμενο ματς της 2ης αγωνιστικής κόντρα στην Παναχαϊκή αλλά και το πως ζει όλο αυτό το διάστημα στο Ρέθυμνο…

“Πιστεύουμε στους στόχους μας και στους εαυτούς μας”
Ο 22χρονος στόπερ αρχικά έκανε ένα πρώτο σχόλιο για το ματς με την Παναχαϊκή…
“Περιμένουμε να γίνει ένα δύσκολο παιγνίδι. Η Παναχαίκή έκανε “διπλό” στην πρεμιέρα κερδίζοντας με 1-2 μέσα στα Χανιά την τοπική ομάδα. Αυτό από μόνο του λέει πολλά. Είναι μια ομάδα που έχει ιστορία, που έχει γήπεδο και φυσικά τον κόσμο μαζί της.
Εμείς πηγαίνουμε στην Πάτρα για να αντιμετωπίσουμε και την Παναχαική και τον κόσμο της. Είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό.
Επίσης έχουμε κι εμείς πολύ καλή ψυχολογία μετά το ματς με τον Ολυμπιακό Β’ (1-1). Σταθήκαμε άτυχοι με το γκολ που δεχθήκαμε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ωστόσο δείξαμε ποιοί είμαστε και τί δυνατότητες έχουμε.
Επί της ουσίας αυτό το παιγνίδι, μας έδειξε ότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και ότι γενικά υπάρχει εξέλιξη μα και θέληση την πλευρά μας να γίνουμε όσο καλύτεροι μπορούμε.
Πιστεύουμε και στην ομάδα και στους στόχους μας γιατί πρωτίστως πιστεύουμε στους εαυτούς μας.”

Ο Θέμης Κεφαλάς έχοντας αγωνιστεί σε ομάδες μεταξύ άλλων του Ην. Βασιλείου και η Queens Park Rangers, μίλησε και το πως ζει τη φετινή σεζόν στην περιφέρεια…
“Εντάξει οι διαφορές είναι μεγάλες, τεράστιες θα έλεγα. Στην Επισκοπή καταβάλλεται μία μεγάλη προσπάθεια για να υπάρχουν πράγματα που απ’ ότι ξέρω δεν υπήρχαν παλιά όπως το ολοκαίνουριο προπονητικό γήπεδο. αντίστοιχα το γήπεδο όπου αγωνιζόμαστε είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Υπάρχουν πολλά περιθώρια εξέλιξης απ’ όλους.
Για μένα το να αγωνίζομαι σ’ αυτόν τον σύλλογο είναι ένας στόχος και θέλω να τον φτάσω όσο ψηλότερα γίνεται.”

Ον/νυμο: Θεμιστοκλής Κεφαλάς
Ημ. γέννησης: 28/5/2000
Τόπος γέννησης: Αθήνα
Θέση: Κεντρικός αμυντικός
Ύψος: 1.91μ.
Αρ. φανέλας: 4

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

πηγή: flashnews

post/577543/i-apostoli-episkopis-gia-patra-diloseis-kefala/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button