Αθλητικά

Η μπάλα «μίλησε»: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν σκόραρε το πρώτο γκολ στο ματς με την Ουρουγουάη

Μεγάλη συζήτηση άνοιξε μετά το ματς Πορτογαλίας-Ουρουγουάης στο Μουντιάλ 2022, σχετικά με το εάν ο Κριστιάνο Ρονάλντο άγγιξε ή όχι τη μπάλα στο πρώτο γκολ.

Η Πορτογαλία άνοιξε το σκορ στο 54ο λεπτό, ωστόσο, κανείς δεν ήταν σίγουρος το ποιος έβαλε το γκολ. Κριστιάνο Ρονάλντο ή Μπρούνο Φερνάντες;

Βίντεο: Το γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο

Τόσο ο Μπρούνο Φερνάντες όσο και ο προπονητής Φερνάντο Σάντος δεν μπόρεσαν να διευκρινίσουν μετά τον αγώνα αν ο Ρονάλντο έδωσε ή όχι την καθοριστική τελευταία επαφή προκειμένου να καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα.

Στο ερώτημα αυτό απαντά η ίδια η Al Rihla χάρη στον αισθητήρα 500Hz που βρίσκεται εντός της. Όπως αποδείχθηκε, όταν ο Ρονάλντο σηκώθηκε για την κεφαλιά μετά τη σέντρα του Μπρούνο Φερνάντες αλλά δεν ακούμπησε τη μπάλα.

«Το παιχνίδι μεταξύ της Πορτογαλίας και της Ουρουγουάης, με την χρήση της τεχνολογίας που υπάρχει στην Al Rihla της Adidas, είμαστε σε θέση να δείξουμε πως δε υπάρχει επαφή στην μπάλα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο πρώτο γκολ. Ο σένσορας που υπάρχει στην μπάλα είναι υψηλής ακρίβειας και μας επιτρέπει μία ακριβή ανάλυση», ανέφερε η δήλωση που δόθηκε στο ESPN από τη FIFA εκ μέρους της Adidas.

πηγή: lifo

now/sport/i-mpala-milise-o-kristiano-ronalnto-den-skorare-proto-mpol-sto-mats-me-tin-oyroygoyai

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button