Αθλητικά

Η συνέντευξη κατάθεση ψυχής του Φάνη Χριστοδούλου στο WINNER της τηλεόρασης CRETA (VIDEO)

Ο “μπέμπης” του Ελληνικού μπάσκετ, ο εξολοθρευτής” της Εθνικής, ο Φάνης Χριστοδούλου, απλός, λαϊκός, μάγκας, όπως τον είχαμε συνηθίσει στα γήπεδα, δεν μασάει τα λόγια του, σε μια συνέντευξη-κατάθεση ψυχής στο WINNER της τηλεόρασης CRETA.

Ο Φάνης μιλάει για:

-Το ΕΠΟΣ της Εθνικής ομάδας, το 1987, η συνύπαρξη με τα ιερά τέρατα του αθλήματος Γκάλη, Γιαννάκη, Φασούλα κλπ.
-Tις μεγάλες κόντρες με τον αείμνηστο Ντράζεν Πέτροβιτς, τον πιο δύσκολο αντίπαλο που όπως λέει αντιμετώπισε ποτέ, τις δυο εξωπραγματικές νίκες επί της Ενωμένης Γιουγκοσλαβίας, αλλά και της Σοβιετικής Ένωσης, στον ιστορικό τελικό.
-Την πρόταση που είχε απο το NBA και τους Ατλάντα Χοκς του Φρατέλο, ενώ αναφέρει τους οικογενειακούς λόγους που δεν του επέτρεψαν, να περάσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.
-Μιλάει για τα μεγάλα παιχνίδια με τον Πανιώνιο, τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό, που δεν έγινε, λόγω Ιωαννίδη, όπως αποκαλύπτει, αν και είχε συμφωνήσει με τον Κόκκαλη.
-Αναφέρεται με συγκίνηση στη σημερινή επιστροφή του στον Πανιώνιο, ως διοικητικό στέλεχος, με στόχο την επάνοδο της ιστορικής ομάδας, στην Α1.
-Μιλάει για την Εθνική ομάδα του σήμερα, που είναι μακριά απο τις επιτυχίες του παρελθόντος, ο Αντετοκούνμπο που δεν φτάνει για την αναγέννηση της Εθνικής ομάδας και τους Έλληνες πρωταγωνιστές, που απουσιάζουν απο τις ομάδες.
-Για τον υπερβολικό αριθμό ξένων παικτών, στο Ελληνικό πρωτάθλημα και την έλλειψη αναπτυξιακής δουλειάς στις μικρές ηλικίες στο μπάσκετ της χώρας.
Και δίνει μια συμβουλή στο Ελληνικό μπάσκετ: Προσοχή στα Ελληνόπουλα!Διαφορετικά, δεν μπορεί να υπάρξει Εθνική, όπως λέει ο Φάνης!

Οσοι δεν είδατε, την συνέντευξη, του Φάνη Χριστοδούλου στο WINNER, μπορείτε να την παρακολουθήσετε παρακάτω:

πηγή: creta24

synenteyxi-katathesi-psychis-fani-christodoyloy-winner-tis-tileorasis-creta-video/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button