Αθλητικά

Θ. Χηνόπουλος: «Ο ΟΦ Ιεράπετρας δεν πετάει στα σύννεφα – Θα κάνουμε μεταγραφές» (βιντεο)

 Στην εκπομπή «Match Time» της Τηλεόρασης CRETA φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του ΟΦ Ιεράπετρας, Θανάσης Χηνόπουλος, όπου μίλησε στη Χρύσα Ζερβού για την ομάδα του, το πρωτάθλημα της Super League 2, τη διαιτησία αλλά και τα οικονομικά προβλήματα.

«Δεν πετάμε στα σύννεφα»

Αρχικά αναφέρθηκε στην φετινή προσπάθεια της ομάδας του, λέγοντας πως στόχος είναι η ταχεία παραμονή: «Θέλω να είμαι ειλικρινής, δεν πετάμε, ο στόχος είναι όσο μπορούμε πιο γρήγορα να φύγουμε από τη δύσκολη ζώνη, τη ζώνη του υποβιβασμού. Έχουμε κάνει μια καλή προετοιμασία το καλοκαίρι στα Χανιά ένα μήνα. Έχουμε έναν καλό αριθμό παικτών, ο οποίος ήταν από πέρσι και συμπληρώθηκε φέτος.

ADVERTISING

Θέλω να πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα, δεν έχει κριθεί τίποτε. Δεν ξέρετε τι μπορεί να γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη, όλες οι ομάδες ενισχύονται αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα ξεφύγουμε όσο μπορούμε πιο γρήγορα».

«Δυνατό και όμορφο πρωτάθλημα»

Παράλληλα χαρακτήρισε συναρπαστικό το πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας: «Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 είναι συναρπαστικό. Πολύ καλό. Πέρα από κάποια πράγματα που έχουν συμβεί εξαιτίας της διαιτησίας τα οποία όλοι στιγματίζουμε και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα θεραπευτούν για να δούμε πολύ όμορφα πράγματα. Είναι δυνατό και όμορφο πρωτάθλημα. Ειλικρινά, χαίρεται κανείς να παρακολουθεί τα παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ 2».

ADVERTISING

«Μας προβλημάτισε το γκολ-offside της Κηφισιάς. Μας τρόμαξε»

Το γκολ που δέχθηκε η ομάδα του 98ο λεπτό με αντίπαλο την Κηφισιά, έγινε… viral καθώς ήταν καταφανέστατο off–side. Ο ίδιος τονίζει πως το τέρμα αυτό προβλημάτισε ιδιαίτερα το σύλλογο: «Είναι αλήθεια ότι το γκολ που μπήκε στο 98ο λεπτό, μας προβλημάτισε πάρα πολύ έντονα. Δε σας κρύβω, μας τρόμαξε. Δεν φταίει η Κηφισιά η ομάδα αλλά ο επόπτης. Υπάρχοπυν θέματα διαιτησίας. Από κει και έπειτα δεν μπορώνα πω τίποτα για την Κηφισιά, αλλά μόνο για τον επόπτη.

Γίνονται λάθη, άνθρωποι είναι όλοι αυτοί αλλά ξέρετε, έχουμε κάπως κουραστεί, ειδικά εμείς οι ομάδες οι περιφερειακές, που δεν σφυρίζονται εύκολα…»

ADVERTISING

«Τα παιδιά κλαίγανε…»

«Ταξιδεύαμε δύο μέρες για να έρθουμε να παίξουμε ένα παιχνίδι ξενυχτήσαμε και στο τέλος μπήκαν μέσα τα παιδιά και κλαίγανε και δεν ήξερα τι να τους πω σαν πρόεδρος. Φανταστείτε πριν από αυτό το off-side είχε προηγηθεί κόρνερ υπέρ του ΟΦΙ και δυστυχώς ο διαιτητής έδωσε άουτ.

Ωστόσο μην μαυρίζουμε όλους τους διαιτητές. Υπάρχουν και καλοί, που προσπαθούν να πετύχουν το 50-50, να μην αδικήσουν κάποια ομάδα. Αλλά κι αυτοί είναι άνθρωποι, κάνουν λάθη. Τώρα για της Κηφισιάς, δεν αξίζει καν να το σχολιάζουμε. Είναι κάτι που το δέχθηκαν και οι ίδιοι δια του προέδρου τους».

ADVERTISING

«Όλοι οι πρόεδροι θορυβήθηκαν»

«Έχουμε θορυβηθεί, όχι μόνο εγώ, όλοι οι προέδροι. Δύο μέρες πριν το παιχνίδι κοιτάμε ποιος θα κληρωθεί, τι άνθρωπος είναι, τι ιστορία έχει. Έχει θορυβηθεί όλη η κατηγορία, και ο πρόεδρός της ο κ. Λεουτσάκος ο οποίος έχει τοποθετηθεί για αυτό το θέμα. Ελπίζω να γίνουν κάποιες κινήσεις από τους υπεύθυνους έτσι ώστε να διορθωθεί το θέμα της διαιτησίας».

«Βλέπω πρόθεση του επόπτη»

«Το γκολ της Κηφισιάς είναι ένα τραγικό λάθος του διαιτητή. Δε θα το έλεγα λάθος, εγώ βλέπω πρόθεση. Δε μπορεί να μη το βλέπει ο επόπτης, το βλέπει όλη η Ελλάδα. Αυτός ο επόπτης τι επιπτώσεις θα έχει; Δε θα παίξει δύο τρία παιχνίδια και εντάξει;»

«Περιμένουμε τα χρήματα από το στοίχημα»

Στη συνέχεια έκανε λόγο και για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες«Ένα χρόνο, ενάμιση τώρα, με τις ιστορίες αυτές, το στοίχημα κλπ, μας έπληξαν όλους. Αυτή τη στιγμή δε θα είχαν αυτή τη θέση ο Ηρόδοτος. Ο Εργοτέλης… όλες οι ομάδες. Στα δάχτυλα του ενός χεριού είναι οι ομάδες που μπορούν κάπως να αντέξουν. Τώρα που άρχισαν να δίνονται κάποια χρήματα, αναγκαστικά οι αρμόδιες αρχές (Σούπερ Λιγκ 2, ΕΠΟ) ζητούν τα χρήματα που τους οφείλουν οι ομάδες και στο τέλος δεν μένει τίποτα.

Περιμένουμε το γρηγορότερο δυνατόν να δοθούν τα χρήματα από το στοίχημα. Πρέπει άμεσα οι ομάδες να ενισχυθούν από το στοίχημα. Είναι τρομερά τα προβλήματα».

«Θα κάνουμε μεταγραφές»

Όσον αφορά τις μεταγραφές στις οποίες πρόκειται να προχωρήσει ο ΟΦΙ, αποκάλυψε πως ήδη βρίσκεται στην Κρήτη αμυντικό χαφ από την Αργεντινή: «Έχει έρθει ένα αμυντικό χαφ από την Αργεντινή που ήδη έχει έρθει και θα πάρουμε τουλάχιστον δύο παίκτες ακόμα. Θα αποκτήσουμε και έναν σέντερ-φορ καθώς δώσαμε τον Αντερέγκεν στην Κηφισιά».

grandsport





Share on Google Plus

https://www.xanianews.gr/2023/01/blog-post_32.html

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button