Αθλητικά

Κροατία – Βέλγιο 0-0: Aποκλεισμός-σοκ για τους «κόκκινους διαβόλους»

Ολοκληρώθηκε το μεγαλοπρεπές… φιάσκο για το Βέλγιο! Οι «κόκκινοι διάβολοι» πήγαν με όνειρα στο Κατάρ, αλλά, τελικά, αποχαιρετούν το Μουντιάλ από τη φάση των ομίλων. Η Κροατία τσίμπησε τον βαθμό (0-0) από την ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, τσεκάροντας ως δεύτερη το εισιτήριο για τη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Η πρόκριση της παρέας των Βίντα (δεν αγωνίστηκε) και Λιβάγια, είχε την «ευγενική χορηγία» του Ρομέλου Λουκάκου, που σπατάλησε ένα… τσουβάλι ευκαιρίες για το Βέλγιο. Ο επιθετικός της Ίντερ ήταν ο μοιραίος, υπογράφοντας το τέλος εποχής για την «χρυσή» φουρνιά των «κόκκινων διαβόλων».

Το κάζο είναι μεγάλο για την ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, που επιστέφει στη χώρα της με σκυμμένο το κεφάλι. Τα… καμπανάκια ήχησαν από την πρώτη αγωνιστική για το Βέλγιο, που απογοήτευσε στα γήπεδα του Κατάρ.

Από την άλλη, η Κροατία, συνεχίζει ακάθεκτη. Μετά την απίθανη πορεία στο Μουντιάλ της Ρωσίας (φιναλίστ), η αρμάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς έκλεισε θέση για τους «16» και περιμένει τον αντίπαλό της από τον 5ο όμιλο (πιθανότατα με Ισπανία).

ΚΡΟΑΤΙΑ (Ζλάτκο Ντάλιτς): Λιβάκοβιτς, Λόβρεν, Γιουράνοβιτς, Σόσα, Γκβάρντιολ, Μπρόζοβιτς, Μόντριτς, Κόβατσιτς (90+2’ Μάιερ), Πέρισιτς, Κράμαριτς (64’ Πάσαλιτς), Λιβάγια (64’ Πέτκοβιτς)

ΒΕΛΓΙΟ (Ρομπέρτο Μαρτίνεθ): Κουρτουά, Φερτόνχεν, Αλντερβάιρελντ, Ντεντόνκερ (72’ Ντοκού), Μενιέ (87’ Ε.Αζάρ), Βίτσελ, Καστάιν, Καρασκό (72’ Τίλεμανς), Μέρτενς (46’ Λουκάκου), Ντε Μπρόινε, Τροσάρ (59’ Τ.Αζάρ)

πηγή: creta24

kroatia-velgio-0-0-apokleismos-sok-toys-kokkinoys-diavoloys/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button