Αθλητικά

Κυριακή Φιλτισάκου: Τροχαίο για την πρωταθλήτρια βάδην- Την παρέσυρε αυτοκίνητο σε προπόνηση

Θύμα τροχαίου έπεσε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στο βάδην Κυριακή Φιλτισάκου, η οποία παρασύρθηκε από όχημα στο Άστρος Κυνουρίας όπου προπονούνταν. 

Η Κυριακή Φιλτισάκου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο της Τρίπολης, ενώ από την πρώτη στιγμή είναι στο πλευρό της η οικογένεια και ο προπονητής της. 

Σύμφωνα με το ΣΕΓΑΣ (Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων), το συμβάν σημειώθηκε κατά τη διάρκεια προπόνησης στο Άστρος Κυνουρίας όταν οδηγός φαίνεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε πάνω στην αθλήτρια σε κεντρικό σημείο της πόλης, την οποία και παρέσυρε.

Η αθλήτρια αρχικά μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Άστρους κι από εκεί στο νοσοκομείο Τρίπολης.

«Ευτυχώς είναι καλά, ωστόσο τώρα θα πρέπει να αξιοποιηθούν τα χτυπήματα στον ώμο και στην πλάτη για να δούμε πόσο θα μείνει μακριά από τις προπονήσεις. Τα επόμενα 24ωρα θα φανεί αν θα είναι σε θέση να προλάβει τον αγώνα στην Τσεχία. Οι τρεις εβδομάδες, που απομένουν για τον αγώνα είναι λίγες και δεν ξέρω αν αρκούν για να ανακάμψει», είπε o προπονητής της, Ναπολέων Κεφαλόπουλος.

Η Κυριακή Φιλτισάκου θα παραμείνει στο νοσοκομείο για γενικό έλεγχο και παρακολούθηση.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ:

Αυτοκίνητο χτύπησε την Κυριακή Φιλτισάκου στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης στο Άστρος Κυνουρίας. Η αθλήτρια νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο της Τρίπολης, όπου και θα παραμείνει για γενικό έλεγχο και παρακολούθηση.

Η Φιλτισάκου δεν έχει βαριά χτυπήματα, ωστόσο η αξονική τομογραφία θα δείξει τη σοβαρότητα των ενοχλήσεων στον ώμο και στην πλάτη.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου φαίνεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος και χωρίς προφανή αιτία έπεσε πάνω στην αθλήτρια σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Αμέσως κινητοποιήθηκε ο προπονητής της που ήταν μαζί της, καθώς και όσοι ήταν μπροστά στο συμβάν.

Η αθλήτρια αρχικά μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Άστρους κι από εκεί στο νοσοκομείο Τρίπολης.

https://www.lifo.gr/now/sport/kyriaki-filtisakoy-trohaio-gia-tin-protathlitria-badin-tin-paresyre-aytokinito-se

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button