Αθλητικά

Κόνορ ΜακΓκρέγκορ: Τον παρέσυρε αυτοκίνητο ενώ έκανε ποδήλατο- «Δεν ήταν η ώρα μου»

Τροχαίο ατύχημα για τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ενώ κινούνταν με το ποδήλατό του σε δρόμο της Ιρλανδίας

Ο 34χρονος αθλητής ανήρτησε μία σειρά από βίντεο, μετά το τροχαίο, στα social media. «Θα μπορούσα να είχα πεθάνει», ακούγεται να λέει, ενώ ο οδηγός του οχήματος απολογείται. Στη συνέχεια ο Μακγκρέγκορ δείχνει το σκισμένο παντελόνι του, αλλά δεν φαίνεται να έχει τραυματιστεί. 

«Άκουσα έναν θόρυβο αυτοκινήτου από πίσω. (…) ο οδηγός δεν με είδε λόγω του ήλιου. Με χτύπησε με πλήρη ταχύτητα. Δόξα τω Θεώ, δεν ήταν η ώρα μου. Δοξάζω, επίσης, την πάλη και το τζούντο. Γνώριζα πώς να προσγειωθώ και αυτό έσωσε τη ζωή μου» σημείωσε ο ίδιος. 

Ο Μακγκρέγκορ θεωρείται ο σημαντικότερος αθλητής στην ιστορία του MMA και του UFC, αλλά δεν έχει αγωνιστεί από τον Ιούλιο του 2021 λόγω σοβαρού τραυματισμού στο πόδι.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το UFC τού ζήτησε να συμμετάσχει, ως προπονητής, στο “The Ultimate Fighter”. Δεν έχει γίνει γνωστό εάν αποδέχθηκε την πρόταση. Είχε αναλάβει και στο παρελθόν τον «ρόλο», όμως. 

Τις τελευταίες μέρες έγινε, επίσης, γνωστό πως ο 34χρονος βρίσκεται υπό έρευνα από τις ισπανικές Αρχές μετά από καταγγελία γυναίκας για επίθεση σε βάρος της πάνω σε γιοτ. Ο ίδιος έχει αρνηθεί τα λεγόμενα του φερόμενου ως θύματος. 

Με πληροφορίες από ESPN

πηγή: lifo

now/sport/konor-makgkregkor-ton-paresyre-aytokinito-eno-ekane-podilato-den-itan-i-ora-moy

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button