Αθλητικά

Μίλτος Τεντόγλου: Νίκησε με 8,20μ. στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου και ζήτησε συγγνώμη

Ο Μίλτος Τεντόγλου συμμετείχε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου του ΣΕΦ και αποθεώθηκε από 8.000 θεατές, κερδίζοντας με άνεση το χρυσό μετάλλιο.

Στο πρώτο άλμα προσγειώθηκε στα 7,95μ.,

το δεύτερο το έβγαλε άκυρο, αλλά στο τρίτο πήγε στα 8,20μ.

Στη συνέχεια έκανε ένα ακόμα άλμα το οποίο μετρήθηκε στα 7,96μ. για να ολοκληρώσει τον αγώνα.

Μίλτος Τεντόγλου: «Συγγνώμη, εγώ ήθελα να κάνω ένα οχταράκι για τον τίτλο»

Ο Μίλτος Τεντόγλου, μιλώντας στην ΕΡΤ μετά τον τελικό, ευχαρίστησε τον κόσμο για την αποθέωση και εξήγησε τον στόχο που είχε στο ΣΕΦ.

«Περίμενα ότι θα ήταν όπως χθες. Σήμερα μπήκα μέσα και έμεινα με ανοικτό στόμα.

Ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους που ήρθαν. Θέλω να τους πω συγγνώμη γιατί εγώ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ήθελα να κάνω ένα πέρασμα, ήθελα να κάνω ένα οχταράκι.

Ένιωσα καλά σήμερα και είπα να δοκιμάσω κάτι παραπάνω, αλλά είναι αδύνατο σε αυτό το στάδιο να πηδήξω καλά», δήλωσε αρχικά.

Για το γεγονός ότι παρ’ όλα αυτά έκανε 8,20μ δήλωσε.: «Ήταν κακό άλμα. Ειλικρινά σας μιλάω. Δεν ένιωθα να με πετάει το πόδι μου σήμερα. Πιστεύω ότι δεν έχω καλή αίσθηση στο ξύλο. Γιατί από κάτω από εδώ υπάρχει ξύλο. Δεν έβρισκα το πάτημα καλά. Είναι μαλακό για εμένα. Πηγαίνω καλύτερα στα σκληρά. Έτσι όπως ένιωθα τα πόδια μου σε άλλο στάδιο θα πήγαινα για 8,50 και 8,60μ.»

Για το πρόγραμμά του στη συνέχεια και τους στόχους του είπε: «Θα αγωνιστώ την Τετάρτη στη Μαδρίτη και μετά είναι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Πριν το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Βελιγράδι αν δείτε τα άλματά μου είχα 8,15μ., 8,22μ. και πάω στον αγώνα και κάνω 8.50μ. Πιστεύω ότι και φέτος έτσι θα γίνει. Πάντα μου αρέσει να αγωνίζομαι στις μεγάλες διοργανώσεις και έχω το κίνητρο».

Δεύτερος ήταν ο Νίκος Σταματονικολός του ΓΣ Ηλιούπολης, ο οποίος είχε καλύτερο άλμα στα 7,54μ., ενώ τρίτος ήταν ο Αλέξης Αργυρόπουλος του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος με 7,22μ.

πηγή: lifo

now/sport/miltos-tentogloy-nikise-me-820m-sto-panellinio-protathlima-kleistoy-stiboy-kai-zitise

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button