Αθλητικά

Μαυροκεφαλίδης για το πανό στη Νίκαια: «Όφειλα να στηρίξω αυτή τη κίνηση ως ένδειξη πένθους»

Πριν από το τζάμπολ του αγώνα μεταξύ Ιωνικού Νικαίας-ΑΕΚ για το πρωτάθλημα της Basket League, οι φίλοι των γηπεδούχων είχαν αναρτήσει ένα πανό για την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη το οποίο έγραφε χαρακτηριστικά: «Δεν ήταν ανθρώπινο λάθος αλλά ούτε και ατύχημα, την κρατική δολοφονία την βαφτίσατε δυστύχημα».

Οι διαιτητές της αναμέτρησης ζήτησαν να κατέβει το εν λόγω πανό προκειμένου να ξεκινήσει το παιχνίδι αλλά κατόπιν παρέμβασης του αρχηγού του Ιωνικού, Λουκά Μαυροκεφαλίδη, κάτι τέτοιο δεν έγινε! Συγκεκριμένα εξήγησε ότι κάτι τέτοιο θα ήταν ήταν ασέβεια προς τα θύματα και τις οικογένειές του με αποτέλεσμα το πανό να παραμείνει και το παιχνίδι να διεξαχθεί κανονικά.

Μία ημέρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ Ιωνικός για το πανό, πήρε θέση και ο ίδιος ο Μαυροκεφαλίδης, ο οποίος έγραψε στα social media: «Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Ιωνικού Νικαίας ανάρτησαν ένα πανό στο παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ. Όφειλα σαν άνθρωπος και αρχηγός της ομάδας μου να στηρίξω αυτήν την κίνηση ως ένδειξη πένθους προς τα θύματα του δυστυχήματος στα Τέμπη. Ευχαριστώ όλους όσους προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί μου, όμως αυτές τις στιγμές ας σεβαστούμε τα θύματα και τις οικογένειές τους».

mavrokef

πηγή: creta24

mayrokefalidis-to-pano-sti-nikaia-ofeila-na-stirixo-ayti-ti-kinisi-os-endeixi-penthoys/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button