Αθλητικά

Μεγάλη επιτυχία για το σκάκι του ΟΦΗ

Μια ακόμη μεγάλη επιτυχία του σκακιστικού τμήματος του ΟΦΗ.

Ο προπονητής του συλλόγου Παναγιώτης Χριστοδούλου, αλλά και τρείς νεαροί σκακιστές του ΟΦΗ, συμμετέχουν στο Πανευρωπαϊκό Νεανικό Πρωτάθλημα Σκακιού 2022 που γίνεται στην Αττάλεια της Τουρκίας.

Οι αθλητές του ΟΦΗ, που συμμετέχουν στο Πανευρωπαϊκό, είναι ο Γρηγόρης Ταμιωλάκης στην κατηγορία Α-08, η Βίβιαν Κοντογιάννη στην κατηγορία Κ-12 και η Ασημένια Τσαπάκη στην κατηγορία Κ-14.

Να σημειωθεί ότι στην διοργάνωση συμμετέχουν 15 παιδιά απο όλη την Ελλάδα, εκ των οποίων τα τρία είναι σκακιστές του ΟΦΗ, κάτι πολύ τιμητικό για το σύλλογο, αλλά και ένα γεγονός που δείχνει και το επίπεδο των αθλητών του ΟΦΗ.

Για τον προπονητή του ΟΦΗ Παναγιώτη Χριστοδούλου (Fide Master έλο 2372) , αξίζει να αναφερθεί ακόμη ότι είναι στην διοργάνωση βασικός Προπονητής της Εθνικής Αποστολής για το Πανευρωπαϊκό Νεανικό Πρωτάθλημα Σκακιού 2022 που θα γίνει στην Αττάλεια της Τουρκίας από τις 05 ως τις 15 Νοεμβρίου.

Στο πρωτάθλημα θα συμμετάσχουν 15 παιδιά από όλη την Ελλάδα.

Από τον σύλλογο μας, θα συμμετάσχουν τρεις αθλητές μας, ο Γρηγόρης Ταμιωλάκης στα Α-08, η Βίβιαν Κοντογιάννη στα Κ-12 και η Ασημένια Τσαπάκη στα Κ-14.

πηγή: creta24

megali-epitychia-to-skaki-ofi/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button