Αθλητικά

Με ένα πέναλτι εφεύρεση του διαιτητή Απόλλων Σμύρνης – Χανιά 1-0

Με ένα πέναλτι εφεύρεση του εριστικού διαιτητή  Κουκουλά η ομάδα των ΄ Χανίων γνώρισε την  ήττα χθες το μεσημέρι στην Νέα Σμύρνη από τον Απόλλωνας Σμύρνης 1-0.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας πήγαινε φουλ για ισοπαλία αλλά υπολόγιζαν εκτός τον Κουκουλά που την πρώτη φορά που πάτησε παίκτης του Απόλλωνα περιοχή και έπεσε πάνω στον παίκτη των Χανίων Ρότσα ο διαιτητής σφύριξε την εσχάτη των ποινών ήταν λες και την περίμενε πώς και πώς αυτή τη στιγμή.

 Από εκείνη την στιγμή και μετά η Χανιώτικη ομάδα ανέβασε λίγο στροφές που όμως δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να απειλήσει την Αθηναϊκή ομάδα γιατί έλειπε η φαντασία από τους παίκτες των Χανίων και δεν μπορούσαν να περάσουν  την μπάλα με αξιώσεις στην περιοχή του αντιπάλου.

Θα  αναφέρω ότι ο διαιτητής ελέγχεται για 2 καραμπινάτες περιπτώσεις που δεν έδειξε κίτρινη  κάρτα σε ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα που η μία θα ήταν η δεύτερη  στον Κοροβέση οπότε θα σήμαινε αυτόματη αποβολή από  το παιχνίδι.

Ό σο για τους επόπτες όλως τυχαία όταν διεκδικούσαν την μπάλα οι ποδοσφαιριστές των Χανίων σήκωναν το σημαιάκι λες και είχαν πάθει ηλεκτροπληξία και πάντα κατά των Χανίων.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι έντονη έκαναν οι περίπου 100 Χανιώτες που βρέθηκαν στο γήπεδο

Το φίλμ του αγώνα:

7’ Λάθος πάσα του Ρότσα για τον Λούι αυτός πασάρει στον Πατάπη, που σουτάρει από τα όρια της περιοχής άουτ.
15’ Πρώτη καλή φάση για τα Χανιά με τον Ναζίμ να ξεκινά αντεπίθεση πασάροντας στον Μάναλη που πασάρει πάνω στον Kότσαρη.
21’ Πέναλτι για τον Απόλλωνα, με τον Χαλίμι να πέφτει πάνω στον Ρότσα.
22’ (1-0) Ο Φατιόν σουτάρει το πέναλτι, με τον Κατσιμήτρο ν’ αποκρούει τη μπάλα αλλά αυτή περνά κάτω από το σώμα και τη γραμμή της εστίας του και κατακυρώνεται ως γκολ για τον Απόλλωνα.
48’ O Μωραΐτης μπαίνει στην άμυνα των Χανίων σουτάρει πάνω στον Γκάντσιερ και η μπάλα καταλήγει κόρνερ.
51’ Ο Ιμεραλιλάι γυρίζει για τον Μπανγκουρά, ο οποίος σουτάρει με δύναμη άουτ.
62’ Ο Μάναλης δοκιμάζει να αιφνιδιάσει τον Kότσαρης, αλλά το σουτ που επιχειρεί, περνά ψηλά άουτ.
68’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Ρότσα, η μπάλα περνά πάνω από τα δοκάρια του Κότσαρη.
85’ Σουτ από πολύ μακριά ο Καμαρά καμία ανησυχία για τον Κότσαρη.
87’ Μεγάλη φάση για τον Απόλλωνα από το γέμισμα του Κοροβέση, η μπάλα φτάνει στον Λούσινγκερ, που από το ύψος του πέναλτι σουτάρει άστοχα πάνω από τα δοκάρια του Κατσιμήτρου.

Διαιτητής: Κουκούλας (Λέσβου)
Βοηθοί: Ψύλλος (Λέσβου) – Χλεμπογιάννης (Φωκίδας)
4ος διαιτητής: Ξηρογιάννης (Βοιωτίας)

Κίτρινες κάρτες: Τσελεπίδης (12’), Ιμεραλιλάι (26’), Ρότσα (82’), Εσπάνια (90+1′)

Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Τάτσης): Kότσαρης, Λούι, Οντόνε, Τσελεπίδης, Ντομίνγκες, Πατάπης (70’ Κοροβέσης), Φατιόν, Ερέρα (57’ Λούσινγκερ), Χαλίμι (57’ Παπαϊωάννου), Μωραΐτης (70’ Εσπάνια), Σίγκνιεβιτς (83’ Τσαμούρης)

Χανιά (Σταύρος Λαμπράκης – Νίκος Μαναρώλης): Κατσιμήτρος, Ιμεραλιλάι, Ρότσα (87’ Χιντζίδης), Γιαμπερέ, Μπάτζιος (40’ λ.τρ. Γκάντσιερ), Καμαρά, Ναζίμ (76’ Καπνίδης), Μπουτσάκης, Κόλα (46’ Μπανγκουρά), Ελευθεριάδης (46’ Πολίτης), Μάναλης





Share on Google Plus

https://www.xanianews.gr/2022/12/1-0.html

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button