Αθλητικά

Με εκπροσώπους της ομάδας χειροσφαίρισης Αμβούργου συναντήθηκε ο Στ. Μιχαηλάκης

Συνάντηση με εκπροσώπους ομάδας χειροσφαίρισης από το Αμβούργο είχε την Τετάρτη 26/4/2023 ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Στέλιος Μιχαηλάκης, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το πρόγραμμα ανταλλαγής αθλητών, που διοργανώνεται από τη Γερμανική Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης, το οποίο περιλαμβάνει την επίσκεψη σαράντα αθλητών τον Οκτώβριο στα Χανιά. Παράλληλα, τον Αύγουστο σαράντα Χανιώτες αθλητές θα επισκεφθούν τη συγκεκριμένη γερμανική πόλη.

Σε δήλωσή του ο κ. Μιχαηλάκης επισημαίνει: «Η επένδυση των τοπικών κοινωνιών στην ενίσχυση του αθλητικού τουρισμού μπορεί να επιφέρει άμεσα και ουσιαστικά οφέλη για τις ίδιες τις κοινωνίες και τους κατοίκους τους. Η δημιουργία, η βελτίωση των σχετικών υποδομών, η συνεργασία και η διευκόλυνση των διαδικασιών διοργάνωσης και διεξαγωγής αθλητικών διοργανώσεων είναι προϋποθέσεις, πάνω στις οποίες εργαζόμαστε καθημερινά ως δημοτική αρχή. Χρειάζονται ακόμη να γίνουν πολλά βήματα, ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, ωστόσο οι προσπάθειές μας δεν σταματούν, αντίθετα εντείνονται προς αυτή την κατεύθυνση».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

© Copyright 2023 Flashnews.gr – All Rights Reserved

design by WebOlution

powered by

Με εκπροσώπους της ομάδας χειροσφαίρισης Αμβούργου συναντήθηκε ο Στ. Μιχαηλάκης

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button