Αθλητικά

Με επιτυχία ο αγώνας ορεινής ποδηλασίας στο Σέμπρωνα

Mε μεγάλη συμμετοχή αθλητών από όλη την Κρήτη πραγματοποιήθηκε , υπό την αιγίδα του Δήμου Πλατανιά ο “Αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας MTB “Σέμπρωνας 2023” στην τοπική κοινότητα Σέμπρωνα του Δήμου Πλατανιά, την Κυριακή 7 Μαΐου 2023.

Ο αγώνας ο οποίος διοργανώθηκε από τον Α.Ο Κύδων σε συνδιοργάνωση με το ΝΠΔΔ Δήμου Πλατανιά, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σέμπρωνα, και την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, πραγματοποιήθηκε για 5η χρονιά στο ορεινό χωριό του Σέμπρωνα, με την εκκίνηση να δίνεται στις 11π.μ., από την πλατεία του χωριού.

Οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ειδικά σηματοδοτημένες κυκλικές διαδρομές, ανάμεσα σε καταπράσινες πλαγιές με μεγάλες υψομετρικές διαφορές, που αποτελούν ιδανικό αγωνιστικό πεδίο, για το άθλημα της ορεινής ποδηλασίας.

Τον αγώνα παρακολούθησαν η Αντιδήμαρχος Πλατανιά και Πρόεδρος Δ.Σ. του ΝΠΔΔ Δήμου Πλατανιά κα Μαραγκουδάκη Χρυσάνθη, οι Αντιδήμαρχοι κ. Δημητρογιανάκης Στέλιος και κ. Μπομπολάκης Χαρίτων , ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Ντουντουλάκης Εμμανουήλ και ο συνεργάτης του Δημάρχου Πλατανιά κ. Μαλανδράκης Μάρκος, οι οποίοι στους σύντομους χαιρετισμούς τους, αφού συνεχάρησαν αθλητές και διοργανωτές, εστίασαν στα οφέλη του αθλητικού τουρισμού για τις τοπικές κοινωνίες.

Μετά το πέρας του αγώνα, πραγματοποιήθηκαν οι απονομές , ενώ προσφέρθηκε κέρασμα στους συμμετέχοντες από το ΝΠΔΔ ΔΗΜΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Σέμπρωνα .

https://creta24.gr/epitychia-o-agonas-oreinis-podilasias-semprona/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button