Αθλητικά

Μουντιάλ 2022: Πονεμένος και με πρησμένο αστράγαλο ο Νεϊμάρ μετά τον αγώνα Βραζιλίας-Σερβίας

Η Βραζιλία νίκησε τη Σερβία με 2-0 στον πρώτο της αγώνα στο Μουντιάλ του Κατάρ, αλλά το αίσθημα της χαράς επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του αστεριού της ομάδας, Νεϊμάρ

Η σερβική άμυνα επέδειξε ουσιαστική διάθεση να σταματήσει τον Νεϊμάρ και ο Νίκολα Μιλένκοβιτς κατάφερε να τον στείλει στον πάγκο. 

Ο επιθετικός αποχώρησε από το γήπεδο 11 λεπτά πριν το τελευταίο σφύριγμα και η κάμερα κατέγραψε τον πρησμένο του αστράγαλο, ενώ φαινόταν να υποφέρει όταν κάθισε στον πάγκο. Μετά τη λήξη του αγώνα αποχώρησε κουτσαίνοντας στα αποδυτήρια. 

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Βραζιλίας, Τίτε, ρωτήθηκε για την κατάστασή του και διαβεβαίωσε πως θα συμμετάσχει κανονικά στον επόμενο αγώνα. 

Η κατάστασή του, όπως είπε, θα αξιολογηθεί τις επόμενες ώρες, αλλά δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό. 

«Θα συνεχίσει να παίζει, να είστε σίγουροι γι’ αυτό» δήλωσε. 

Ο γιατρός της ομάδας της Βραζιλίας δήλωσε πως έχει ήδη αρχίσει η θεραπεία. «Ξεκινήσαμε άμεσα τη θεραπεία στον πάγκο. Συνεχίζει με τον φυσιοθεραπευτή, αλλά τώρα πρέπει να περιμένουμε 24-48 ώρες για μια καλύτερη αξιολόγηση. Ένιωσε αυτόν τον πόνο καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά επέλεξε να παραμείνει στον αγωνιστικό χώρο για να βοηθήσει την ομάδα του μετά τον τραυματισμό του. Είναι αξιοσημείωτο ότι το έκανε αυτό».

Με πληροφορίες από Guardian

πηγή: lifo

now/sport/moyntial-2022-ponemenos-kai-me-prismeno-astragalo-o-neimar-meta-ton-agona-brazilias

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button