Αθλητικά

Μουντιάλ 2030: Ελλάδα, Σαουδική Αραβία και Αίγυπτος υπέβαλλαν υποψηφιότητα για τη διοργάνωση

φωτο από newsbeast.gr

Τα ρεπορτάζ των προηγούμενων μηνών που ήθελαν την Ελλάδα να καταθέτει μαζί με τις Σαουδική Αραβία και Αίγυπτο υποψηφιότητα για τη διοργάνωση του Μουντιάλ 2030 επιβεβαιωθήκαν τελικά, αφού μεγάλα ξένα ΜΜΕ υποστηρίζουν πως η υποψηφιότητα τέθηκε και επισήμως πλέον και η FIFA είναι αυτή που θα αποφασίσει.

Μουντιάλ στην Ελλάδα; Γιατί όχι; Όπως αναφέρουν μεγάλα διεθνή ΜΜΕ, επικαλούμενα πηγές στην παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία, η χώρα μας είναι πλέον υποψήφια για τη διοργάνωση του Μουντιάλ 2030 από κοινού με τις Σαουδική Αραβία και Αίγυπτο.

Η υποψηφιότητα υποβλήθηκε και επισήμως σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ και δεν είναι η μόνη. Τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2030 διεκδικούν και οι Ισπανία, Πορτογαλία, Μαρόκο που επίσης θέλουν να την αναλάβουν από κοινού, ενώ η τρίτη υποψηφιότητα είναι αυτή της Νότιας Αμερικής με τις Ουρουγουάη, Αργεντινή, Χιλή και Παραγουάη.

Η τελική απόφαση, φυσικά, για το ποια υποψηφιότητα θα επιλεγεί είναι των ομοσπονδιών-μελών της FIFA που θα συμμετάσχουν στη σχετική ψηφοφορία.

newsbeast.gr

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

πηγή: flashnews

post/620730/mountial-2030-ellada-saoudiki-aravia-kai-aigyptos-ypevallan-ypopsifiotita-gia-ti-diorganosi/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button