Αθλητικά

Μπαρτσελόνα: Σταμάτησε το σερί των 62 νικών της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου

“Stop” μετά από 62 συνεχόμενες νίκες της γυναικείας ομάδας της Μπαρτσελόνα στην ισπανική Liga έβαλε χθες (10/5) η Σεβίλη με την ισοπαλία (1-1) στο στάδιο «Χεσούς Νάβας» στην πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας.

Έχοντας εξασφαλίσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, οι γυναίκες της Μπαρτσελόνα κατάφεραν ωστόσο να διατηρήσουν το σχεδόν για δύο χρόνια αήττητό τους, ισοφαρίζοντας με την Ελβετίδα Άνα Μαρία Κρνογκόρτσεβιτς στο 80ο λεπτό, το γκολ που είχε σημειώσει η Κριστίνα Μαρτίν Πριέτο από το 53′.

Μετά την ήττα τον Ιούνιο του 2021 από την Ατλέτικο Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα είχε 62 σερί επιτυχίες στο πρωτάθλημα μέχρι το βράδυ της Τετάρτης.

Οι γυναίκες της Μπαρτσελόνα οι οποίες θα αντιμετωπίσουν τη Βόλφσμπουργκ στον τελικό του Champions League γυναικών στις 3 Ιουνίου, εξασφάλισαν τον εγχώριο τίτλο μετά τη νίκη με 3-0 επί της Ουέλβα τον Απρίλιο.

Στον ημιτελικό του Champions League, οι Καταλανοί απέκλεισαν την Τσέλσι χάρη στη νίκη τους με 1-0 στο Λονδίνο στον πρώτο αγώνα, πριν την ισοπαλία 1-1 στη ρεβάνς της Βαρκελώνης.

Στη La Liga, το ρεκόρ τους με 27 νίκες και μια ισοπαλία συνοδεύεται με διαφορά τερμάτων +106 (114-8).

https://creta24.gr/mpartselona-stamatise-to-seri-ton-62-nikon-tis-gynaikeias-omadas-podosfairoy/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button