Αθλητικά

Μπορεί ο Άρης… μπορεί και η Νότιγχαμ

Γεμάτο με αγώνες Κυπέλλου είναι σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα. Στην Ελλάδα ξεχωρίζει το Άρης-Ολυμπιακός, ενώ στην Αγγλία η Νότιγχαμ αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για τα ημιτελικά του EFL Cup.

Ο Άρης αγωνίζεται στο Κλεάνθης Βικελίδης, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Έχουν αγωνιστεί ήδη δύο φορές τις τελευταίες 10 μέρες, με νικήτη και στα δύο παιχνίδια τον Ολυμπιακό στην έδρα του. Με τον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου να λήγει με τελικό σκορ 1-0, όλα μπορούν να συμβούν στον επαναληπτικό. Οι ερυθρόλευκοι όπως φαίνεται θα αγωνιστούν με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα. Αυτή την στιγμή στο στρατόπεδο των Πειραιωτών επικρατεί γκρίνια, μετά την ισοπαλία και κάτω των προσδοκιών με τον Ατρόμητο. Είχαν μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσουν τον ΠΑΟ και την ΑΕΚ αλλά δεν τα κατάφεραν. Ο Άρης θα έχει την ευκαιρία να προκριθεί, σε ένα γεμάτο γήπεδο. Στο παμε στοιχημα κουπονι το 1Χ και under 3,5 βρίσκεται στο 1,93.

Το Νότιγχαμ Φόρεστ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διεξάγεται για τα ημιτελικά του EFL Cup. Η ομάδα του Μάντσεστερ έχει ανέβει αρκετά το τελευταίο διάστημα, χάνοντας όμως από την Άρσεναλ με 3-2 στον αγώνα για την Πρέμιερ Λιγκ. Η Νότιγχαμ είναι εδώ και τέσσερις αγώνες αήττητη και φαίνεται ότι μπορεί να σώσει την κατηγορία. Έχει μία ιστορική ευκαιρία να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου και να διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της εδώ και 32 χρόνια. Δεν θα είναι καθόλου εύκολη υπόθεση για τη Γιουνάιτεντ. Θα επιλέξουμε την διπλή ευκαιρία 1Χ, με απόδοση 2,20.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

© Copyright 2023 Flashnews.gr – All Rights Reserved

design by WebOlution

powered by

πηγή: flashnews

post/603362/borei-o-aris-borei-kai-i-notigcham/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button