Αθλητικά

Μυθικός Γιακουμάκης, έσπασε ρεκόρ 21 χρόνων στο MLS

Με τον καλύτερο τρόπο έχει ξεκινήσει η θητεία του Γιώργου Γιακουμάκη στο MLS και την Ατλάντα Γιουνάιτεντ, έχοντας ήδη πετύχει 5 γκολ με τη νέα του ομάδα, σχεδόν όσα είχε σκοράρει στο πρώτο μισό της σεζόν με τη φανέλα της Σέλτικ.

Μετά τα δύο πρώτα του παιχνίδια στα οποία είχε αγωνιστεί ως αλλαγή, ο Γιακουμάκης ξεκίνησε βασικός και από τότε δεν το κουνάει από την αρχική ενδεκάδα της ομάδας. Πέντε παιχνίδια έχει βρεθεί στο αρχικό σχήμα και στα πέντε αυτά έχει βρει τον δόμο προς τα δίχτυα. Με αυτό το σερί, όχι μόνο βρέθηκε στο Top 5 των σκόρερ του MLS αλλά κατάφερε να κάνει δικό του κι ένα εντυπωσιακό ρεκόρ το οποίο κρατούσε 21 ολόκληρα χρόνια.

Συγκεκριμένα ο διεθνής επιθετικό έγινε ο πρώτος παίκτης που σκοράρει και στα πέντε πρώτα του παιχνίδια ως βασικός, μετά τον Τέιλορ Τουέλμαν που το είχε πετύχει με τη φανέλα της New England Revolution το 2002. Ο Τουέλμαν έχει και το ρεκόρ με τα περισσότερα συνεχόμενα από εκείνη τη χρονιά (6 σερί ως βασικός), με τον Γιακουμάκη να θέλει ακόμα ένα γκολ στο επόμενο παιχνίδι για να τον ισοφαρίσει στην κορυφή της λίστας.

https://creta24.gr/mythikos-giakoymakis-espase-rekor-21-chronon-mls/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button