Αθλητικά

Νταμπράουσκας: «Δεν ήμασταν έτοιμοι για την πίεση της νίκης»

 Ο Βάλντας Νταμπράουσκας τόνισε πως καταλαβαίνει τον κόσμο, αλλά δεν ανησυχεί επειδή η ομάδα του είναι στην αρχή μιας διαδικασίας.

Ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα στην έδρα του από τον Ιωνικό και ο κόσμος της ομάδας αντέδρασε. Γεγονός που δεν πτόησε τον Βάλντας Νταμπράουσκας. Ο τεχνικός των Κρητικών μίλησε για ανησυχία που δεν υπάρχει, λόγω της διαδικασίας που είναι στην αρχή της. Παράλληλα, τόνισε πως δεν κατάφεραν οι παίκτες να ξεπεράσουν την πίεση για νίκη στο δεύτερο μέρος.

Οι δηλώσεις του Νταμπράουσκας:

«Είμαστε στην αρχή μιας διαδικασίας, πρέπει να είμαστε επίμονοι, πραγματικά δεν ανησυχώ. Το ξέρω ότι οι οπαδοί δεν είναι ευχαριστημένοι πραγματικά πιστεύω ότι μπορούμε να βελτιωθούμε και να βγούμε από αυτή την κατάσταση.

Πιστεύω ότι ξεκινήσαμε το παιχνίδι καλά, με πολύ ενέργεια. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και κάναμε 4-5 πολύ καλές ευκαιρίες με ορισμένα σουτ αλλά τώρα πάμε σε στάδια που στην ομάδα δεν χρειάζονται μόνο τακτικά και τεχνικά πράγματα αλλά πρέπει να πάμε λίγο πιο βαθιά στο μυαλό των παικτών μας. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν όπως θα έπρεπε και δεν ήμασταν έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την πίεση από το γεγονός ότι δεν σκοράραμε, την πίεση ότι έπρεπε να νικήσουμε».

πηγή: creta24

ntampraoyskas-den-imastan-etoimoi-tin-piesi-tis-nikis/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button