Αθλητικά

Οι βολές του Καμπάτσο και το 3.75 από την Τσάμπιονσιπ

Στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας, η Μπλάκμπερν φιλοξενείται από τη Στόουκ με το κίνητρο να βρίσκεται στην πλευρά των φιλοξενούμενων.

Εδώ θα βρεις κορυφαία προγνωστικά για μπομπες στοιχημα εκπληξεις

5813. Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας (21:00)

Ο Παναθηναϊκός ήταν βελτιωμένος μεν κόντρα στη Μονακό, ωστόσο δεν αρκούσε αυτό για να αποφύγει την 6η συνεχόμενη του ήττα στην Ευρωλίγκα. Χωρίς ουσιαστικό στόχο, όμως «δεν μπορούμε να είμαστε αδιάφοροι», δήλωσε ο κόουτς Σερέλης, ο οποίος ψάχνει την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση στο τέταρτο ματς του στον πάγκο της ομάδας. Ο Ερυθρός Αστέρας εκμεταλλεύτηκε τις απουσίες της Εφές και πήρε σπουδαία νίκη που τον κρατάει ζωντανό στη μάχη της οχτάδας. Σε ηγέτη του έχει εξελιχθεί ο Καμπάτσο, μέτρησε 22 πόντους και 7 ασίστ. Σαφώς και το βαθμολογικό κίνητρο είναι μονόπλευρο, πάντως ο Παναθηναϊκός ψάχνει μία νίκη.

Δεν θα επιλέξουμε σημείο και θα στραφούμε σε ειδική επιλογή πάνω στον Καμπάτσο και συγκεκριμένα θα ζητήσουμε να εκτελέσει τουλάχιστον 5 βολές σε απόδοση 2.10.

158. Στόουκ – Μπλάκμπερν (22:00)

Αλλοπρόσαλλη ομάδα η Στόουκ. Προερχόταν από δύο διαδοχικές ήττες στην έδρα της και πήγε και έριξε… πεντάρα στο γήπεδο της Σάντερλαντ (5-1). Σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη και μακριά από τις θέσεις των πλέι οφ, ίσως η αστάθειά της οφείλεται στην έλλειψη ισχυρού κινήτρου. Αντίθετα η Μπλάκμπερν κυνηγάει διπλό στόχο. Ο πρώτος είναι να εξασφαλίσει θέση στην εξάδα και ο δεύτερος να διεκδικήσει τη 2η θέση για την απευθείας άνοδο. Μάλιστα προέρχεται από σπουδαία νίκη επί της 2ης Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, που έριξε τη μεταξύ τους διαφορά στους 9 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι μετράνε 4 σερί νίκες και παραμένουν αήττητοι για 11 συνεχόμενα ματς (5-6-0).

Βάσει κινήτρου έχουν μεγαλύτερη ανάγκη τη νίκη, δεν μπορεί να αγνοηθεί το διπλό σε απόδοση 3.75.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

© Copyright 2023 Flashnews.gr – All Rights Reserved

design by WebOlution

powered by

πηγή: flashnews

post/619196/oi-voles-tou-kabatso-kai-to-3-75-apo-tin-tsabionsip/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button