Αθλητικά

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ντέρμπι τίτλου με πολλά προβλήματα

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συγκρούονται απόψε (21:00, Cosmotesports2) στο “Γ. Καραϊσκάκης” σ’ ένα κρίσιμο ντέρμπι που μπορεί να κρίνει τον φετινό πρωταθλητή Ελλάδας.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν τελείως διαφορετικούς στόχους σ’ αυτό το ντέρμπι. Οι πράσινοι ψάχνουν το διπλό που θα τους φέρει μία ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Από την πλευρά τους, οι ερυθρόλευκοι θέλουν τη νίκη για να πάρουν την τρίτη θέση.

Μετά το 1-1 με τον ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός που εξακολουθεί να έχει πολλά κρούσματα Covid-19, συνεχίζει να κρατάει τον τίτλο στα χέρια του.

Οι «πράσινοι» συμπλήρωσαν 14 παιχνίδια αήττητοι (9-5-0 με 18-3 τέρματα) και, εφόσον συγκεντρώσουν ίδιους ή περισσότερους βαθμούς από την ΑΕΚ, θα πανηγυρίσουν το πρώτο πρωτάθλημα από το 2010. Ο Ολυμπιακός, βέβαια, θα προβάλλει τις δικές του αντιρρήσεις.

Οι «ερυθρόλευκοι» στέρησαν δυο πολύτιμους βαθμούς από την ΑΕΚ, μένοντας στο +3 από τον ΠΑΟΚ και θέλουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι «αιωνίων», ώστε να πάνε με καλή ψυχολογία και να παίξουν για δύο αποτελέσματα στο φινάλε στην Τούμπα για την τρίτη θέση.

Υπενθυμίζεται πως την τρέχουσα σεζόν, το «τριφύλλι» δεν έχει ηττηθεί από τον Ολυμπιακό (1-1 και 2-0 στη Λεωφόρο, 0-0 στον Πειραιά).

Στα αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει ορισμένα προβλήματα της τελευταίας στιγμής με τους Εμβιλά, Χουάνγκ και Παπασταθόπουλο, οι οποίοι είναι αμφίβολοι.

Για τον Παναθηναϊκό τα πράγματα είναι τελείως ρευστά, μιας και κανείς δεν γνωρίζει ποιοι αλλά και πόσοι είναι οι διαθέσιμοι παίκτες, μετά τη “βόμβα” κορονοϊού στο πράσινο στρατόπεδο.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ανακοινώσει αποστολή και όλα θα κριθούν λίγες ώρες πριν το ντέρμπι. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα δει ποιοι βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και θα παρατάξει μία ενδεκάδα, η οποία μπορεί και να έχει αρκετές απουσίες.

https://creta24.gr/olympiakos-panathinaikos-ntermpi-titloy-polla-provlimata/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button