Αθλητικά

Ο Λευτέρης Πετρούνιας επέστρεψε στην Ελλάδα με το χρυσό μετάλλιο από το Κότμπους

Ο Λευτέρης Πετρούνιας “πάτησε” επί ελληνικού εδάφους, δυο 24ωρα μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης γυμναστικής “Turnier der Meister”, στο Κότμπους της Γερμανίας.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας επέστρεψε στην Ελλάδα -τα υπόλοιπα μέλη της εθνικής ομάδας ενόργανης γυμναστικής- έχοντας στις.. αποσκευές του το χρυσό μετάλλιο από το Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης γυμναστικής «Turnier der Meister» του Κότμπους.

Ο Έλληνας “άρχοντας των κρίκων” έκανε πρεμιέρα στη χρονιά με ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο, κατακτώντας την πρώτη θέση στους κρίκους με 14,966β.

Με αυτή του την επιτυχία, ο Λευτέρης Πετρούνιας εξασφάλισε από τώρα το δικαίωμα συμμετοχής στο προ-Ολυμπιακό παγκόσμιο πρωτάθλημα της Αμβέρσας (30 Σεπτεμβρίου – 8 Οκτωβρίου), στο οποίο θα έχει την πρώτη του ευκαιρία για να κερδίσει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024», εφόσον κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο αγαπημένο του όργανο.

Κατά την άφιξη του στο “Ελ. Βενιζέλος” ο Λευτέρης Πετρούνας καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο που βρισκόταν στην αίθουσα, ενώ δεν χάλασε κανένα χατίρι και φωτογραφήθηκε με όσους του το ζήτησαν.

πηγή: creta24

o-leyteris-petroynias-epestrepse-stin-ellada-to-chryso-metallio-to-kotmpoys/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button