Αθλητικά

Ο Λ. Σένκα στο CRETA: Ο ΑΟ Τυμπακίου, η νίκη με τον Αλμυρό και το γκολ ανήμερα του θανάτου της γιαγιάς του (βίντεο)

Στην εκπομπή “Match Time” της Τηλεόρασης CRETA με τη Χρύσα Ζερβού, μίλησε ο ποδοσφαιριστής του ΑΟ Τυμπακίου, Λεονάρντο Σένκα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη νίκη επί του Αλμυρού με 3-0, στο πρωτάθλημα, το κλίμα στον ΑΟΤ, τη διοίκηση, τον κόσμο αλλά και την ημέρα που πέθανε η γιαγιά του όμως εκείνος σκόραρε σε σημαντικό παιχνίδι. 

«Θέλαμε πολύ τη νίκη με τον Αλμυρό»

Για την μεγάλη νίκη του ΑΟΤ απέναντι στον Αλμυρό με σκορ 3-0, τόνισε πως η ομάδα του το ήθελε πολύ:

«Θέλαμε πολύ τη νίκη, ήταν το πρώτο εντός έδρας της ομάδας στη Γ’ Εθνική, ιστορικό παιχνίδι για όλο τον κόσμο στο Τυμπάκι. Το περιμέναμε κι εμείς οι παίκτες πως και πως. Είμαστε χαρούμενοι που συνδυάσαμε το πρώτο ματς στην έδρα μας με νίκη και είμαι ένα ακόμα περισσότερο χαρούμενος για το γκολ μου αλλά και που βοήθησα να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.»

«Οι περισσότεροι όταν έμαθαν το σκορ δεν το πίστευαν»

Όσον αφορά τα προγνωστικά που ήθελαν τον Αλμυρό νικητή είπε πως οι ασπρόμαυροι δεν φοβούνται κανέναν:

«Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του, όλοι βλέπουμε διαφορετικά κάποια πράγματα. Οι περισσότεροι όταν έμαθαν το σκορ (3-0) δεν το πίστευαν. Από τα φιλικά εμείς είχαμε δείξει ότι σεβόμαστε όλες τις ομάδες αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν. Μπήκαμε στο παιχνίδι, διαβασμένοι και προετοιμασμένοι. Το θέλαμε περισσότερο. Κυνηγούσαμε κάθε μπαλιά σαν να είναι η τελευταία του παιχνιδιού.»

«Ο Αλμυρός θα πάει καλά στη συνέχεια…»

«Ήταν ένα Ηρακλειώτικο ντέρμπι, με σκληρές μονομαχίες αλλά σε νορμάλ πλαίσια. Ο Αλμυρός έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, πολύ καλό προπονητή, πολλούς παίκτες με μεγάλη ποιότητα, ίσως την Κυριακή δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα. Εννοείται ότι είναι από τις πολύ καλές ομάδες και στην Κρήτη αλλά και στον όμιλο και πιστεύω θα πάει καλά στη συνέχεια του πρωταθλήματος.»

«Δυνατό μας σημείο το κλίμα»

Για το κλίμα που υπάρχει στο σωματείο τόνισε πως είναι το δυνατό τους σημείο και εκεί οφείλεται και το πάθος που βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο:

«Το κλίμα των αποδυτηρίων που έχουμε δημιουργήσει είναι το δυνατό μας σημείο. Έχουμε γίνει όλοι οικογένεια, από τους παίκτες, το φροντιστή, τον πρόεδρο… όλους όσους είναι κοντά στην ομάδα, μέχρι και ο κόσμος. Είμαστε όλοι ένα. Αυτό μας δένει και βγαίνει το πάθος που έχουμε στο γήπεδο.»

«Να φεύγει ικανοποιημένος ο κόσμος μας»

Ο ΑΟΤ είναι μια ομάδα που στηρίζεται θερμά από τον κόσμο του και αυτό είναι κάτι που δίνει στους παίκτες έξτρα κίνητρο:

«Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο, από τα φιλικά μας στηρίζει. Μας δίνει μεγάλο ψυχολογικό boost και είναι ένας ακόμα λόγος που παίζουμε με πάθος για να τους δείξουμε ότι αυτά τα 90 λεπτά που θα έρθουν και θα πληρώσουν για να μας δουν, ότι τα δίνουμε όλα. Να φύγουν ικανοποιημένοι.»

«Γιατί επέλεξα τον ΑΟΤ»

Ο Λεονάρντο Σένκα σε κάθε μεταγραφική περίοδο αποτελεί… μήλον της έριδος. Γιατί επέλεξε τον ΑΟΤ φέτος;

«Είμαι ένας άνθρωπος που λειτουργώ με το συναίσθημα. Με τον τρόπο που με προσέγγισαν, δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να πω το ναι, δεν σκέφτηκα πολλά πράγματα. Έτσι λειτουργώ γενικά σαν άνθρωπος, με συναίσθημα. Είναι τι θα μου βγάλεις εκείνη τη στιγμή. Με τον τρόπο που μου μίλησαν και με το πλάνο που ανέλυσαν, δεν δυσκολεύτηκα.»

«Το γκολ ανήμερα του θανάτου της γιαγιάς μου»

Ο νεαρός εξτρέμ συγκινείται μιλώντας για το γκολ που σημείωσε την ημέρα που έχασε τη γιαγιά του:

«Η πιο δυνατή στιγμή ήταν πρόπερσι στο ΠΟΑ – ΑΟΑΝ. Πηγαίναμε και οι δύο για άνοδο, όμως βγήκε ο Ηρόδοτος. Ήμουν τραυματίας, έκανα ένεση για να παίξω και πεθαίνει η γιαγιά μου. Το έμαθα πέντε λεπτά πριν το ματς. Xάναμε 1-0, ζήτησα από τον κ. Ανδρουλάκη, να παίξω να βάλω γκολ. Μου είπε πως θα κάνω ζημιά στο πόδι μου αλλά επέμεινα. Μπήκα, έκανα το 1-1, ξεκίνησα αντεπίθεση για το 2-1, έπαθα ζημιά και βγήκα αλλά πήραμε τότε μεγάλη νίκη.»

«Η χειρότερη στιγμή…»

«Η χειρότερη στιγμή ήταν η περσινή χρονιά με τον ΠΟΑ πρώτα γιατί τραυματίστηκα που δεν έχω ξανά τραυματιστεί τόσο σοβαρά στο πόδι μετά το κάταγμα που έπαθα και ουσιαστικά έμεινα έξω από αυτό που αγαπάω, και ο υποβιβασμός έτσι όπως ήρθε.»

«Το παιχνίδι με τον Πόρο, ο καλύτερος ας κερδίσει»

Την Κυριακή ο ΑΟΤ φιλοξενείται από τον Πόρο και ο Λεονάρντο Σένκα τονίζει πως η ομάδα του θα δώσει τα πάντα:

«Από νωρίς χτίζεις. Σίγουρα θα είναι πολύ δυνατό παιχνίδι έτσι όπως το περιμένουμε, ο Πόρος έχει πολύ καλή ομάδα, με γερή βάση από πέρσι που κράτησε τον κορμό, γενικά κάποια παιδιά είναι καιρό εκεί μαζί και γνωρίζουν ο ένας τον άλλο. Εννοείται ότι σεβόμαστε τον Πόρο, θα πάμε εκεί να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε, να δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε. Ο καλύτερος ας κερδίσει.»

«Είμαστε οικογένεια»

«Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο είμαστε οικογένεια. Η διοίκηση είναι πάρα πολύ κοντά μας, οτιδήποτε χρειαστούμε είναι εκεί και μας παρέχουν οτιδήποτε και αν του ζητήσουμε.»

πηγή: creta24

o-l-senka-creta-o-ao-tympakioy-niki-ton-almyro-to-gkol-animera-thanatoy-tis-giagias-vinteo/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button