Αθλητικά

Ο Μίλτος Τεντόγλου έδειξε το γούρι του και δήλωσε «δυνατός για το χρυσό» στο Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου

Η ελληνική αποστολή αναχώρησε νωρίς το πρωί της Τρίτης (28.02) για την Κωνσταντινούπολη, ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου, με τον Μίλτο Τεντόγλου να μιλάει για τους στόχους του, αλλά και να αποκαλύπτει το γούρι του.

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι το ακλόνητο φαβορί για την πρώτη θέση στο μήκος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Κωνσταντινούπολη (2-5 Μαρτίου 2023).

Ο Έλληνας χρυσός Ολυμπιονίκης αναχώρησε το πρωί της Τρίτης (28.02) μαζί με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή, αλλά λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο μίλησε στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο “Ελ. Βενιζέλος”, εξέφρασε για μια ακόμα φορά την ανησυχία του, επειδή θα δώσει τον τελικό του πρωινή ώρα, τόνισε ότι ο στόχος του είναι το τρίτο χρυσό στο ευρωπαϊκού κλειστού στίβου και αποκάλυψε το γούρι που έχει για τους αγώνες.

“Έχω συνηθίσει να κάνω αγώνες το πρωί γιατί οι προκριματικοί είναι πάντα το πρωί, απλά το σπαστικό τώρα είναι ότι είναι και ο τελικός το πρωί. Είναι κάτι που με ενοχλεί αλλά εννοείται θα είμαι καλά και θα το παλέψω.

Το χρυσό είναι ο στόχος μου, θα είναι το τρίτο μου. Νιώθω πολύ δυνατός, νιώθω ότι θα τα καταφέρω. Αυτή τη φορά πρόσεξα περισσότερο τα παπούτσια. Έχω πάρει δύο ζευγάρια διαφορετικά, είμαι OK.

Θα προσπαθήσω για το ατομικό ρεκόρ, θα είμαι ευχαριστημένος και με ένα 8,50 και ας μην είναι ρεκόρ, 8,55 είναι το ρεκόρ μου στον κλειστό.

Αν κάνω ρεκόρ έστω και ένα εκατοστό θα είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί αυτή τη στιγμή είμαι ο τρίτος όλων των εποχών στην Ευρώπη και ο δεύτερος όλων των εποχών έχει ένα εκατοστό πάνω.

Ακόμα και ένα εκατοστό είναι πολύ καλό για μένα”, τόνισε ο χρυσός ολυμπιονίκης, για να δείξει κατόπιν – για πρώτη φορά- μπροστά στην κάμερα το γούρι του και να δηλώσει τα εξής:

“Είναι από μία κυρία που τα φτιάχνει, ήταν παλιά αθλήτρια. Έχει φτιάξει και για άλλους αθλητές, είναι λίγο γυναικείο αλλά εμένα μου αρέσει πάρα πολύ. Έχει και κάτι κουδουνάκια, μου αρέσει πάντα να το φορώ αυτό”.

πηγή: creta24

o-miltos-tentogloy-edeixe-to-goyri-dilose-dynatos-to-chryso-eyropaiko-kleistoy-stivoy/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button