Αθλητικά

Ο Ρονάλντο παντρεύεται για τρίτη φορά- Το μονόπετρο της Σελίνα και τα «Σ’αγαπώ» στο Instagram

Ο Ρονάλντο έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Καραϊβική, και πρόκειται να παντρευτεί για τρίτη φορά σε ηλικία 46 ετών.

Ο πρώην επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης και της Ίντερ Μιλάνου και το μοντέλο Σελίνα Λοκς ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους με δυο αναρτήσεις στο Instagram, όπου έγραψαν «Σ’ αγαπώ» ο ένας στον άλλον.

Η 32χρονη έδειξε το δαχτυλίδι της στους φανς της και έγραψε: «Yes I do» στα αγγλικά πριν προσθέσει στα πορτογαλικά: «Σ’ αγαπώ παντοτινά @ronaldo».

Ο Ρονάλντο, που τώρα είναι πρόεδρος της ομάδας της LaLiga Valladolid, απάντησε στα σχόλια «Σ’ αγαπώ» με τέσσερα emoticon καρδιάς.

Ένας από τους πρώτους ανθρώπους που έσπευσαν να συγχαρούν το ζευγάρι, που κάνει διακοπές στη Δομινικανή Δημοκρατία, ήταν η πρώην σύζυγος του Ρονάλντο, Μιλένα Ντομίνγκεζ.

«Είμαι ευτυχισμένη για εσάς. Ο Θεός να σας ευλογεί και να σας προστατεύει πάντα. Ζήτω η αγάπη», σχολίασε.

Ο Ρονάλντο παντρεύεται για τρίτη φορά- Το μονόπετρο της Σελίνα και τα «Σ'αγαπώ» στο Instagram Facebook Twitter

Ο Ρονάλντο απέκτησε το πρώτο του παιδί, τον Ρόναλντ που είναι σήμερα 22 ετών και DJ, με τη Μιλένα πριν ο τετραετής γάμος τους τελειώσει τον Σεπτέμβριο του 2003.

Ο Ρονάλντο παντρεύεται για τρίτη φορά- Το μονόπετρο της Σελίνα και τα «Σ'αγαπώ» στο Instagram Facebook Twitter
O Ρονάλντο με την πρώτη σύζυγό του, Μιλένα και τον νεογέννητο γιό τους, τον Μάιο του 2000. Φωτ.: EPA PHOTO AFP/VANDERLEI ALMEIDA

Στη συνέχεια οργάνωσε μια γαμήλια τελετή με το μοντέλο Ντανιέλα Τσικαρέλι τον Φεβρουάριο του 2005 σε ένα κάστρο στη Γαλλία, αν και αργότερα αποδείχθηκε ότι δεν έγιναν επίσημα αντρόγυνο επειδή κανένας από τους δύο δεν είχε οριστικοποιήσει τα διαζύγιά του από τους προηγούμενους συντρόφους του.

Τελικά χώρισαν μόλις τρεις μήνες μετά την πολυτελή τελετή στο κάστρο που είχαν χαρακτηρίσει ως επίσημο γάμο, με την Ντανιέλα να ισχυρίζεται αργότερα ότι ο γάμος έληξε επειδή ο Ρονάλντο την είχε απατήσει.

Ο Ρονάλντο παντρεύεται για τρίτη φορά- Το μονόπετρο της Σελίνα και τα «Σ'αγαπώ» στο Instagram Facebook Twitter
Το μοντέλο Ντανιέλα Τσικαρέλι στη Sao Paulo Fashion Week, τον Ιούνιο του 2004. Φωτ.: EPA/Caetano Barreira

Ο Ρονάλντο παντρεύεται για τρίτη φορά- Το μονόπετρο της Σελίνα και τα «Σ'αγαπώ» στο Instagram Facebook Twitter
Η Ντανιέλα ισχυρίστηκε πως η σχέση τους έληξε επειδή ο Ρονάλντο την είχε απατήσει. Φωτ.: EPA/GUSTAVO CUEVAS

Μετά το τέλος της σχέσης τους, ο πρώην σταρ του ποδοσφαίρου παντρεύτηκε τη φοιτήτρια μηχανικό Μαρία Μπεατρίθ Άντονι και απέκτησαν δύο κόρες – τη Μαρία Σοφία, 14 ετών, και τη Μαρία Αλίτσε, 12 ετών – κατά τη διάρκεια της επταετούς σχέσης τους.

Ο Ρονάλντο βγαίνει με τη Βραζιλιάνα Σελίνα, η οποία εκτός από μοντέλο είναι και επιχειρηματίας, τα τελευταία επτά χρόνια.

Αποκάλυψε ότι έκανε βασεκτομή αφού επιβεβαιώθηκε ότι είναι πατέρας του Αλεξάντερ, που σήμερα είναι 16 ετών, τον Δεκέμβριο του 2010 μετά από μια περιπέτεια με τη σερβιτόρα Michele Umezu.

Ο Ρονάλντο αποκάλυψε αργότερα στους Financial Times ότι είχε καταψύξει το σπέρμα του, αστειευόμενος ότι είχε ακόμα αρκετό για να φτιάξει μια ποδοσφαιρική ομάδα.

Τον περασμένο Μάρτιο η Σελίνα είχε απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης πυροδοτώντας φήμες ότι ήταν έγκυος στο πέμπτο παιδί του μελλοντικού της συζύγου.

Είχε δημοσιεύσει τότε μια σέλφι που την έδειχνε ντυμένη στα ροζ με το χέρι της στην κοιλιά της και έγραψε: «Μια νέα φάση της ζωής μου ξεκινά και μαζί της μια μεγάλη ευθύνη».

Ωστόσο, λίγο αργότερα, αποκάλυψε ότι το νέο της «μωρό» ήταν στην πραγματικότητα ένα άρωμα που κυκλοφορεί ως μέρος μιας σειράς προϊόντων ομορφιάς.

Ο Ρονάλντο και η Σελίνα δεν έχουν ακόμη ανακοινώσει πού και πότε θα παντρευτούν.

πηγή: lifo

now/sport/o-ronalnto-pantreyetai-gia-triti-fora-monopetro-tis-selina-kai-ta-sagapo-sto-instagram

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button