Αθλητικά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς «άνοιξε» συζήτηση για το φεμινισμό

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνηθίζει να εκφράζει τις απόψεις του στα social media, παρά τη -συχνά- “σκληρή” κριτική εναντίον του και αυτή τη φορά προκαλεί συζητήσεις με τα σχόλιά του για το φεμινισμό.

Κάνοντας retweet ένα… προκλητικό σχόλιο του επιχειρηματία Ιμάν Γκάτζι, ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε στη συνέχεια και ο ίδιος θέση, παραθέτοντας την άποψή του για το θέμα.

Η αρχική ανάρτηση του Γκάτζι έγραφε το εξής: «Ο σύγχρονος φεμινισμός διδάσκει στις γυναίκες να μισούν τους άνδρες. Γυναίκες να μισούν τις γυναίκες εκείνες που είναι περήφανες που είναι γυναίκες. Και κάνει τους άνδρες να ντρέπονται που είναι άνδρες. Είναι πραγματικά κρίμα που κάτι που ήταν αρχικά τόσο αγνό έχει μετατραπεί σε κάτι τόσο καρκινώδες».

Ο Τσιτσιπάς απάντησε στη συνέχεια σε σχόλιο στη δική του ανάρτηση, αναφέροντας: “Κατά τη γνώμη μου όλοι είναι και πρέπει να είναι ίσοι με όλους. Ανεξάρτητα από την καταγωγή, το φύλο, τη θρησκεία, την εθνικότητα ή τη φυλή του. Ο σύγχρονος φεμινισμός έχει μετατραπεί από την ισότητα των φύλων σε μια λατρεία οργής που επιδιώκει να υποτιμήσει τους άνδρες. Πώς είναι αυτό δίκαιο;”

πηγή: creta24

o-stefanos-tsitsipas-anoixe-syzitisi-to-feminismo/

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button