Αθλητικά

Πήρε θέση ο ΝΟΧ για την Συγχρονισμένη Κολύμβηση

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων σε συνέχεια δημοσιεύματος ειδησεογραφικής ιστοσελίδας της πόλης μας, το οποίο αφορά ένα τμήμα του Ομίλου μας, αυτό της καλλιτεχνικής κολύμβησης, επιθυμεί να κάνει γνωστά τα εξής:

Δηλώνουμε τη μεγάλη μας έκπληξη για το περιεχόμενο της καταγγελίας, διότι πρέπει να σημειώσουμε ότι ως σωματείο δεν είχαμε ούτε έχουμε μέχρι αυτή τη στιγμή κάποια απολύτως ενημέρωση! Το ίδιο αφορά και τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του τμήματος. Το γεγονός δηλαδή της καταγγελίας μας έγινε γνωστό, διαβάζοντας και εμείς τα όσα δημοσιεύονται στο κείμενο που αναρτήθηκε. Αναμένουμε, δε, το πιο σημαντικό, τα στοιχεία της καταγγελίας, τι αφορά δηλαδή επί της ουσίας η καταγγελία.

Ο Ναυτικός Ομιλος αντιμετωπίζει υπεύθυνα και σοβαρά τα όσα καταγγέλλονται και για το λόγο αυτό έχει ζητηθεί η ακρόαση και των τριών προπονητριών του τμήματος καλλιτεχνικής κολύμβησης έτσι ώστε το Δ.Σ. να ενημερωθεί αναλυτικά για ό,τι έχει συμβεί.

Είναι σαφές πως αυτή τη στιγμή προέχει να λάβουμε γνώση για το τι έχει γίνει, να διερευνηθεί το αν υπάρχουν ευθύνες και τι ακριβώς αφορά η καταγγελία.

Είναι ξεκάθαρο πως ο Ναυτικός Ομιλος θα πράξει τα δέοντα για όπου τυχόν υπάρχουν ευθύνες.

Κλείνοντας, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ναυτικός Ομιλος είναι ένα σωματείο με μακρά παράδοση, πολλών δεκαετιών, μην έχοντας δώσει ποτέ αφορμές για άσχημες συμπεριφορές. Εξάλλου, αυτό δηλώνει η διαχρονική στήριξη και εμπιστοσύνη που υπάρχει από τη χανιώτικη κοινωνία στον Ναυτικό Ομιλο και στα τμήματα που καλλιεργεί.

Σε κάθε περίπτωση, αντιμετωπίζουμε το θέμα όπως απαιτεί η περίσταση και εάν χρειαστεί θα επανέλθουμε για ό,τι νεότερο υπάρξει.

Ακολουθήστε το Parakritika.gr στη σελίδα μας στο Facebook,
βρείτε μας στο Twitter και στο Google News.

Πήρε θέση ο ΝΟΧ για την Συγχρονισμένη Κολύμβηση

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button