Αθλητικά

ΠΑΕ Χανιά: Ευχαριστίες σε φιλάθλους και αστυνομία

Παράλληλα υπάρχουν ευχαριστίες και για την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου.

Η ανακοίνωση:

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για φιλάθλους και αστυνομία

Η ΠΑΕ Χανιά νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους φιλάθλους της ομάδας μας που προσήλθαν μεμονωμένα στο ΔΑΚ Γάλλου και συμπαραστάθηκαν στους ποδοσφαιριστές μας καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα με την Επισκοπή, βάζοντας και αυτοί το δικό τους λιθαράκι στην επίτευξη της πρώτης φετινής νίκης.

Είναι πραγματικά κρίμα που δεν επιτράπηκε η οργανωμένη μετακίνηση και προσέλευση των φιλάθλων μας, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν στο γήπεδο ακόμα περισσότεροι Χανιώτες. Είμαστε υπέρ της μετακίνησης φιλάθλων, αρκεί φυσικά αυτή να γίνεται υπό αυστηρό έλεγχο, ειδικά όταν πρόκειται για αγώνες μεταξύ γειτονικών και φιλικών συλλόγων κι επιπλέον τα μέτρα αστυνόμευσης είναι υπό την ευθύνη αστυνομικών διευθύνσεων και οργάνων όπως του χθεσινού αγώνα.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου για την πολύτιμη συνδρομή και υποστήριξή της σχετικά με την ασφάλεια τόσο των μελών της αποστολής της ομάδας μας όσο και των φιλάθλων μας. Οι χειρισμοί της, σε κάθε ζήτημα που προέκυψε, συνέβαλαν καθοριστικά στην ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης και πρέπει να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

πηγή: flashnews

post/581181/pae-chania-efcharisties-se-filathlous-kai-astynomia/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button