Αθλητικά

Παρί Σεν Ζερμέν: 23χρονη κατήγγειλε ότι την βίασε ο Ασράφ Χακίμι

Μία 23χρονη γυναίκα κατήγγειλε ότι τη βίασε ο ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν, Ασράφ Χακίμι. 

Η νεαρή γυναίκα πήγε σε αστυνομικό τμήμα του Παρισιού χθες, Κυριακή και κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον 24χρονο Μαροκινό ποδοσφαιριστή μία ημέρα νωρίτερα, το Σάββατο, σύμφωνα με την εφημερίδα Le Parisien. 

Όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς η 23χρονη ανέφερε πως δεν επιθυμεί να υποβάλει επίσημη καταγγελία, αλλά δήλωση βιασμού. Παρόλα αυτά, οι εισαγγελικές αρχές ξεκίνησαν αυτεπάγγελτα έρευνα για την υπόθεση. 

Καταγγελία βιασμού: Τι είπε η 23χρονη στις αρχές 

Η 23χρονη είπε στους αστυνομικούς πως η επικοινωνία της με τον Ασράφ Χακίμι ξεκίνησε μέσω Instagram, στις 16 Ιανουαρίου. 

Το βράδυ της 25ης Φεβρουαρίου η νεαρή γυναίκα πήγε στο σπίτι του ποδοσφαιριστή, με Uber που της κάλεσε εκείνος. Όμως, εκεί τα πράγματα ξέφυγαν από τον έλεγχο. 

Ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται να φίλησε στο στόμα την 23χρονη. Επίσης, παρά τις διαμαρτυρίες της, σήκωσε τα ρούχα της και τη φίλησε στο σώμα. Η ίδια κατήγγειλε ότι ο Χακίμι προχώρησε σε διείσδυση με το χέρι του, αγνοώντας τις διαμαρτυρίες της.  

Τελικά, η 23χρονη κατάφερε να απελευθερωθεί, σπρώχνοντας τον ποδοσφαιριστή με το πόδι της. Στη συνέχεια, έστειλε μήνυμα σε φιλικό της άτομο, που πήγε και την πήρε από εκεί. 

Το σαββατοκύριακο έλειπαν η σύζυγος του Ασράφ Χακίμι και τα δύο τους παιδιά από το Παρίσι, καθώς σύμφωνα με αναρτήσεις στα social media βρίσκονταν στο Ντουμπάι, σημειώνει η Le Parisien. 

πηγή: lifo

now/sport/pari-sen-zermen-23hroni-katiggeile-oti-tin-biase-o-asraf-hakimi

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button