Αθλητικά

«Παρενοχλεί το παιδί μου, επινόησε τον καυγά» – Τι λέει ο Γιάννης Λύρας

Ο Γιάννης Λύρας, γνωστός πλαστικός χειρουργός, πέρασε το Σαββατοκύριακο στο κρατητήριο έπειτα από μια… παρεξήγηση με 92χρονη η οποία υπέβαλε μήνυση εναντίον του για ξυλοδαρμό, κάτι που τελικά πήρε πίσω και οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμβιβασμό.

Ο Γιάννης Λύρας μίλησε αποκλειστικά στο LIVE NEWS καις τον Νίκο Ευαγγελάτο για την υπόθεση και ξεκαθάρισε ότι δεν χτύπησε ποτέ την ηλικιωμένη και ότι επινόησε τον καυγά επειδή εκείνος την έχει μηνύσει στο παρελθόν για παρενόχληση του παιδιού του.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να είχα κάνει κακό σε άνθρωπο για κοινόχρηστα. Δεν υπήρξε ποτέ επεισόδιο. Εγώ δεν ήμουν στο σπίτι. Ήταν οι παππούδες του παιδιού, ο κηπουρός και η μητέρα του παιδιού. Όταν εισήλθαν στο σπίτι, το άτομο αυτό βρέθηκε κοντά στο παιδί και εκείνο ένιωσε μία ενόχληση και κάλεσα την Άμεση Δράση για να υποβάλλω μήνυση αφού είχα εξαντλήσει όλα τα υπόλοιπα ενδεχόμενα. Είχα κάνει συστάσεις στα παιδιά της. Η 92χρονη επινόησε το επεισόδια, δεν υπήρξε ποτέ κάποιο επεισόδιο μεταξύ μας. Συλληφθήκαμε μετά τις καταγγελίες και οι δύο. Μετά πήγε στο ΚΑΤ η γυναίκα και δεν την κράτησαν ούτε ένα βράδυ γιατί δεν είχε τίποτα. Θα ανακαλέσω την μήνυση αλλά δεν θέλω προβλήματα» ξεκαθαρίζει ο κ. Λύρας.

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός υποστηρίζει πως η 92χρονη ενοχλούσε το παιδί κάθε φορά που εκείνο περνούσε από την κοινή αυλή τους με αποτέλεσμα εκείνο να είναι φοβισμένο και να κλαίει συνέχεια.

Πώς κατέληξε στο κρατητήριο

Ο γιατρός συνελήφθη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου έπειτα από κλήση της 92χρονης στην αστυνομία, η οποία φέρεται να υποστήριξε πως ο πλαστικός χειρουργός της επιτέθηκε μετά από έναν έντονο διάλογο που είχαν για τα τελευταία κοινόχρηστα και την τραυμάτισε.

Η 92χρονη κατέληξε στο νοσοκομείο και σήμερα οδηγήθηκαν στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων με τον εισαγγελέα να του ασκεί ποινική δίωξη για σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή και να τον παραπέμπει στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Ωστόσο, εκεί έγινε η ανατροπή και η 92χρονη ζήτησε να μην δικαστεί ο κ. Λύρας και να αποσυρθεί η υπόθεση. Έτσι, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και η αντιπαράθεσή τους έλαβε τέλος.

«Δεν υπήρξε διαπληκτισμός και ξυλοδαρμός με την 92χρονη για τα κοινόχρηστα. Αυτά είναι στη σφαίρα της φαντασίας. Δεν ήμουν καν το βράδυ του Σαββάτου στο σπίτι μου, αλλά στην Αγία Παρασκευή με φίλους», ανέφερε ο πλαστικός χειρουργός στις πρώτες του δηλώσεις έξω από την Ευελπίδων.

Και πρόσθεσε: «Έχω υποβάλλει από το Μάρτιο του 2023 μήνυση στην ηλικιωμένη για παρενόχληση του τρίχρονου παιδιού μου, παρενόχληση που μπορεί να πηγάζει ενδεχομένως και από υπερβολική αγάπη. Το βράδυ του Σαββάτου το παρενόχλησε ακόμη μια φορά στον κήπο του σπιτιού. Υπέβαλα νέα μήνυση και η άλλη πλευρά σκηνοθέτησε ένα συμβάν ξυλοδαρμού. Σήμερα ανακλήθηκε η μήνυση γιατί δεν υπήρξε ποτέ σωματική βλάβη».

https://creta24.gr/parenochlei-to-paidi-moy-epinoise-ton-kayga-ti-leei-o-giannis-lyras/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button