Αθλητικά

Ποιός τελικά ευθύνεται για την διακοπή στην superleague 2;;

 Έχουμε ήδη περάσει τις τρεις Εβδομάδες που έχει σταματήσει το πρωτάθλημα της superleague 2 και βαδίζουμε στην τέταρτη χωρίς να βλέπουμε ούτε μία ουσιαστική  προσπάθεια εκτόνωσης του κλίματος που επικρατεί και επιστροφή στην αγωνιστική δράση.

Από την πλευρά του ο κ. Αυγενάκης υποστηρίζει ότι ο κ.  Λεουτζάκος παραπληροφόρισε τα μέλη της  lgue 2 για ότι είπε στην συνάντηση που είχαν με αποτέλεσμα να πάρουν την απόφαση να διακόψουν το πρωτάθλημα και θα συζητήσει μαζί τους μόνο αν επανέλθουν οι ομάδες στους αγωνιστικούς χώρους και από την άλλη η διοίκηση της ligue2 αναλώνεται σε άτυπες συναντήσεις με τον πρόεδρο της ΕΠΟ ,την ένωση επαγγελματιών ποδοσφαιριστών Ελλάδος και σε αναρτήσεις βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις απαιτήσεις που είναι δίκαιες μεν όμως δεν νομίζω ότι είναι ο σωστός τρόπος.

Κατά την γνώμη μου η ligue 2 πρέπει να γυρίσει στα γήπεδα να παίξουν και  αφού γυρίσουν άμεσα να ζητήσουν συνάντηση με τον κ. Αυγενάκη και να διεκδικήσουν τα αυτονόητα.

Σε περίπτωση που αρνηθεί τότε όλο το δίκιο θα είναι με το μέρος των ομάδων και δεν θα έχει πάτημα ο κ. Αυγενάκης  να λέει τίποτα θα  τον στήσουν στον τοίχο.

Εκτός και αν υπάρχει κάτι άλλο και  οι διοικούντες την ligue2 και οι συν αυτούς βολεύονται με την παρούσα κατάσταση. Μια κατάσταση που θα διμηουργήσει εσωκοματικές προστριβές εν όψει εκλογών μόνο κακό θα κάνει στό κόμμα που ανοίκουν οι μέν και οι δέ………………………





Share on Google Plus

https://www.xanianews.gr/2023/02/superleague-2_18.html

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button