Αθλητικά

Προοδευτική – Επισκοπή 1-0

 Πολύτιμο τρίποντο στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία πήρε η Προοδευτική την Τρίτη (16/1), κερδίζοντας με 1-0 την Επισκοπή στο «Π. Σαλπέας» για την 11η αγωνιστική του 2ου (Νοτίου) ομίλου της Σούπερ Λίγκας 2.

Ήταν το τρίτο φετινό τρίποντο των Κορυδαλλιωτών, που πήραν ανάσα και με 9 βαθμούς βρίσκονται στην 11η θέση, την ίδια στιγμή που τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τους Ρεθυμνιώτες, αφού συνεχίζουν ν’ αγνοούν τη χαρά της νίκης, μετρώντας 2 πόντους στη 14η θέση και έχουν από κάτω μόνο τον άποντο ΠΑΟ Ρουφ.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του αγώνα, ο Πάβλας άνοιξε το σκορ στο 8′ με κοντινό σουτ, γκολ που έμελε τελικά να είναι το μοναδικό στο ματς.

Στο 16′ ο Κούτσιας σέντραρε και ο Σταθόπουλος έπιασε την κεφαλιά, με τον Αστρά να αποκρούει στην πρώτη καλή στιγμή των φιλοξενούμενων, ενώ για λίγο ήταν άστοχο το σουτ του φορ της Επισκοπής στο 27′.

Στο 37′ μετά από τη σέντρα του Γιαννιτσάνη ο Μάντιτς πήρε την κεφαλιά κι έφυγε λίγο άουτ η μπάλα σε μια σημαντική ευκαιρία για την ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη, ενώ ανάλογη κατάληξη είχε και το πλασέ του Παυλίδη στο 44′.

Στο 69′ ο Κούτσιας από μια κόντρα που κέρδισε βγήκε στο τετ α τετ με τον Αστρά, με τον τερματοφύλακα της Προοδευτικής να επεμβαίνει έγκαιρα και να μπλοκάρει, ενώ στην τελευταία σημαντική φάση του παιχνιδιού ο Βουκελάτος στο 88′ εκτέλεσε απευθείας φάουλ από πολύ καλό σημείο, με τον Αστρά να δείχνει τα αντανακλαστικά του και να κρατά την πολύτιμη νίκη των «βυσσινί».

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κόκκορης του Συνδέσμου Αρκαδίας με βοηθούς τον Κύριο του Συνδέσμου Αρκαδίας και τον Βιντσεντζάτο του Συνδέσμου Ανατολικής Αττικής.

ΚίτρινεςMάντιτς, Αγγελόπουλος, Καρρίκι, Τσακίρης, Σινγκ – Νταμπίζας, Κεφαλάς.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Αντώνης Νικοπολίδης): Αστράς, Σινγκ, Καρρίκι (80′ Πότση), Φαζός, Πάβλας, Μεγαρίτης, Αγγελόπουλος (88′ Πίσσας), Παυλίδης (80′ Καραγκούνης)Νταβιώτης, Μάντιτς, Γιαννιτσάνης (54′ Τσακίρης).

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Κώστας Ανυφαντάκης): Ψαρράς, Πολίτης (65′ Κώτσιος), Κούτσιας (78′ Μπερικάκης), Κεφαλάς, Νταμπίζας, Σκεντεράι, Κρίκλοου (78′ Τσιλεδάκης), Παπαδόπουλος, Εμπουέλε (56′ Βουκελάτος), Σταθόπουλος, Τζωρτζινάκης (56′ Καφετζής)

a-sports.gr





Share on Google Plus

https://www.xanianews.gr/2023/01/1-0.html

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button