Αθλητικά

Πόλο και ποδόσφαιρο των Χανίων στα γραφεία του ΝΟΧ

Συνεχίζονται οι συναντήσεις για τη νέα διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Αυτή τη φορά προσκεκλημένοι στα γραφεία του Ομίλου ήταν στελέχη της ποδοσφαιρικής ομάδας των Χανίων, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Η συνάντηση διεξήχθη την Πέμπτη (5/1) το απόγευμα, με την ομάδα των Χανίων να δίνει το παρών με τους προπονητές, Σταύρο Λαμπράκη και Νίκο Μαναρώλη, τους ποδοσφαιριστές, Αντώνη Καπνίδη, Στράτο Χιντζίδη και Στέφανο Μαρτσάκη, ενώ από μέρους της διοίκησης παρευρέθηκε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ, Λευτέρης Μπουζάκης.

Τα στελέχη της ομάδας των Χανίων καλωσόρισαν στα γραφεία του ΝΟ Χανίων, ο πρόεδρος, Γιάννης Χίνος και ο έφορος υδατοσφαίρισης, Παντελής Μακριδάκης.

Οι συνομιλητές των δύο πλευρών άκουσαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η μία την άλλη.

Από μέρους του Ναυτικού Ομίλου τονίστηκε το ενδιαφέρον που υπάρχει για την αγωνιστική πρόοδο της αντιπροσωπευτικής ομάδας ποδοσφαίρου των Χανίων αλλά και η διάθεση υποστήριξής της από τα μέλη του ΝΟΧ.

Το ίδιο αντίστοιχα τονίστηκε και από την ΠΑΕ Χανιά προς τον Ναυτικό Ομιλο.

Οι δύο πλευρές εξέφρασαν τη βούληση για από κοινού δράσεις και συνεργασίες στο μέλλον, επισημάνθηκαν για το κάθε άθλημα οι ανάγκες που υπάρχουν, ενώ γενικότερα έγινε μία συζήτηση σε ένα πολύ όμορφο κλίμα με εκατέρωθεν τη διάθεση μιας καλής συνεργασίας.

Οι κ.κ. Χίνος και Μακριδάκης χάρισαν στην ΠΑΕ Χανιά ένα λάβαρο του Ομίλου ενώ αντίστοιχα η αντιπροσωπεία της ποδοσφαιρικής ομάδας των Χανίων δώρισε μία φανέλα και ένα λάβαρο.

Ακολουθήστε το Parakritika.gr στη σελίδα μας στο Facebook,
βρείτε μας στο Twitter και στο Google News.

Πόλο και ποδόσφαιρο των Χανίων στα γραφεία του ΝΟΧ

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button