Αθλητικά

Σήμερα το έκτακτο Δ.Σ. στον Ολυμπιακό

 Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μιλώντας το βράδυ της Κυριακής μετά τα όσα συνέβησαν στη Λεωφόρο είχε προαναγγείλει έκτακτο Δ.Σ. της ΠΑΕ στο οποίο θα παρθούν οι κρίσιμες αποφάσεις γύρω από το πώς θα πορευτεί ο σύλλογος κόντρα σε αυτό το ζοφερό και «μαύρο» περιβάλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το Δ.Σ. αποφασίστηκε να γίνει σήμερα Τρίτη με την διοίκηση του Ολυμπιακού να ζυγίζει όλα τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί μετά και την εξόφθαλμη αλλοίωση του αγώνα και του πρωταθλήματος στη Λεωφόρο.

Ο Ολυμπιακός όπως προέκυψε άλλωστε ξεκάθαρα και από τα λόγια του διοικητικού ηγέτη Βαγγέλη Μαρινάκη είναι αποφασισμένος να δώσει την «μάχη» μέχρι τέλους για να νικήσει και αυτή την φορά το «σύστημα» που τον πολεμάει με λύσσα σε όλα τα επίπεδα.

Ένας πόλεμος ανοικτός και ξεκάθαρος με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να είναι αποφασισμένοι να κάνουν ότι χρειαστεί για να δώσουν ένα τέλος σε αυτό. Η αγανάκτηση του κόσμου του Ολυμπιακού για όσα έγιναν και στη Λεωφόρο είναι αλλά και η στήριξη στην διοίκηση για τις αποφάσεις που θα πάρει, δεδομένη.





Share on Google Plus

πηγή: xanianews

2022/11/blog-post_42.html

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button