Αθλητικά

Σοκ με παίκτη της Άρσεναλ: Έμεινε τετραπληγικός από νοθευμένο ποτό

Σοκάρει η ιστορία ενός 23χρονου ποδοσφαιριστή, μέλος των ακαδημιών της Άρσεναλ στο παρελθόν, που έμεινε τετραπληγικός μετά από μια βραδιά διασκέδασης με φίλους.

Το περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κάιν συνέβη τον Ιούνιο του 2020, αλλά αναδεικνύεται τώρα από τα ρεπορτάζ των αγγλικών εφημερίδων.

Σϋμφωνα με όσα αναφέρει στο σχετικό δημοσίευμά της η SUN ο νεαρός έδρας κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα νοθευμένου ποτού, καθώς η ουσία που υπήρχε στο αλκοόλ του προκάλεσε καρδιακή ανακοπή και κατόπιν πρόβλημα σε ζωτικά όργανα.

Όπως σημειώνεται, οι φίλοι του ποδοσφαιριστή πρόσεξαν ότι το χρώμα του είχε αλλάξει, ήταν παράξενο όπως είπαν, ενώ λίγη ώρα μετά την κατανάλωση των ποτών δεν αντιδρούσε. Κάλεσαν ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Νοθευμένο ποτό: Ποια η κατάσταση της υγείας του ποδοσφαιριστή;

Οι γιατροί τον επανέφεραν στη ζωή μετά από διαδικασία ανάνηψης που κράτησε 24 λεπτά, αλλά ήδη είχε προκληθεί εγκεφαλική βλάβη από την έλλειψη οξυγόνου.

Ο Κάιν έμεινε επί 25 ημέρες σε κώμα. «Ήταν ένα θαύμα. Όταν ξύπνησε δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, δεν μπορούσε να κουνηθεί, ήταν σαν ένα μωρό. Οι νοσοκόμοι είπαν ότι μπορούσε να ανταποκριθεί κουνώντας μόνο τα μάτια του» είπε η μητέρα του στον «Independent».

Σήμερα ο Ντάνιελ είναι στο σπίτι μαζί με την οικογένειά του, αλλά χρειάζεται επί 24 ώρες κάποιον δίπλα του.

https://creta24.gr/sok-paikti-tis-arsenal-emeine-tetrapligikos-notheymeno-poto/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button