Αθλητικά

Σπουδαία εμφάνιση για τον Α.Σ. Κουρήτες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ju Jitsu

Μια ακόμα σπουδαία εμφάνιση κατέγραψε στο ενεργητικό του ο Α.Σ. ΚΟΥΡΗΤΕΣ, μετά την ολοκλήρωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος JU JITSU.

Το Πρωτάθλημα και για τα 3 αγωνίσματα του JU JITSU (Fighting, Duo και Νe Waza) διεξήχθη σε 2 φάσεις, 20-22/1 και 27-29/1 στην αίθουσα Γ.Κασιμάτης στο Ο.Α.Κ.Α, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φιλάθλου Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Ζίου-Ζίτσου (Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ) και σε αυτό συμμετείχαν 2.000 περίπου αθλητές από 65 σωματεία όλης της Ελλάδος.

O Χανιώτικος σύλλογος συμμετείχε και στις 2 φάσεις στο JU JITSU FIGHTING και τα συνολικά 12 χρυσά, 14 ασημένια και 19 χάλκινα μετάλλια που κατέκτησε τον ανέβασαν για 12η συνεχόμενη χρονιά στο βάθρο των νικητών, κατακτώντας την 3η θέση.

Τα μετάλλια για τον χανιώτικο σύλλογο κατέκτησαν:

ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ: Φρρόκου Μαριλίζα, Καζαλάκη Ανδρονίκη, Πετκόσκι Αλέξανδρος, Γιακουμάκη Χρυσή, Μαστραντωνάκης Στέφανος, Κοντορινάκης Γιάννης, Χιρμπάκης Γιώργος, Νικάκης Μιχάλης, Γλυμενάκη Καλλιρόη, Σαρρής Σήφης, Κοπάση Μαρία, Κοντορινάκη Δέσποινα.

ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ: Μπιτζανάκης Ευτύχης, Κλεισιάρης Δημήτρης, Χιρμπάκης Πλάτωνας, Καπαράκης Σταύρος, Πατρελάκη Ελένη, Γρύλλη Γιάννα, Αμοιραδάκη Άννα, Τσαγράκη Ιωσηφίνα, Περράκης Σήφης, Αμοιραδάκης Φανούρης, Αρετάκης Γιάννης, Σπυρόπουλος Τάσος, Χιρμπάκη Αρσινόη, Σφηνιαδάκης Νίκος.

ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ: Γλεντούση Ελίνα, Βαγιωνάκη Σουζάνα, Γεωργογιαννάκης Μάξιμος, Αποστολάκη Κατερίνα, Κατερουδάκη Ρίτα, Ντέμσυ Άγγελος, Μπονάτος Μιχάλης, Καλούδη Λένια, Πολάκη Δάφνη, Τσιρινδάνης Παύλος, Ορφανουδάκη Δέσποινα, Βιδάκης Περίανδρος, Βιδάκης Μιχαήλ, Μπριτσάκης Μάριος, Παπαδημητρίου Βασίλης, Αμοιραδάκης Παντελεήμων, Βοτζάκης Βασίλης, Τσιρινδάνης Περικλής.

Ο σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές που συμμετείχαν για την αγωνιστική παρουσία, το ήθος και την στήριξη τους στην ομάδα, τον επικεφαλή του Συλλόγου Δημήτρη Μπιτσαξή και όλη την προπονητική ομάδα (Δημήτρη Τσιραντωνάκη, Μαρία Τσουρλάκη, Ηλία Ανδριανίδη, Aγγελική Σηφοστρατουδάκη, Γρηγόρη Χανιαλάκη, Άννα Φυντριλάκη) για την πολύτιμη βοήθεια τους πριν και κατά την διάρκεια του Πρωταθλήματος, τον συνεργάτη στον τομέα Φυσικής Κατάστασης CrossIronBox, στην ANEK LINES-BLUE STAR FERRIES και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρμένων για την μακροχρόνια στήριξη τους στον σύλλογο και τέλος στη ΕΦΕΟΖΖ για την άψογη διοργάνωση σε καιρούς εξαιρετικά δύσκολους σε όλα τα επίπεδα.

Τέλος να ευχηθούμε πολλές επιτυχίες στους διακριθέντες αθλητές οι οποίοι για το 2023 θα στελεχώσουν τις εθνικές ομάδες μας στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα -16, -18 & -21 ετών το οποίο γίνεται φέτος στη Γαλλία, στο Πανευρωπαϊκό +18 ετών στη Κροατία, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα -16, -18 & -21 ετών στο Καζακστάν και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα +18 ετών στη Μογγολία.

Ακολουθήστε το Parakritika.gr στη σελίδα μας στο Facebook,
βρείτε μας στο Twitter και στο Google News.

Σπουδαία εμφάνιση για τον Α.Σ. Κουρήτες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ju Jitsu

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button