Αθλητικά

Στεγνό… καθάρισμα στον Ηλυσιακό ο ΝΟΧ

Νικηφόρα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για την α’ φάση του πρωταθλήματος ο ΝΟΧ ANEK LINES. Η ομάδα του Μάνθου Βουλγαράκη κατάφερε να επιβληθεί με 10-7 του Ηλυσιακού στο παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο κολυμβητήριο Χανίων.

Με κεκτημένη ταχύτητα λόγω της εξαιρετικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται, ο Ναυτικός Ομιλος δεν είχε ουσιαστικά πρόβλημα να καθαρίσει τον Ηλυσιακό, ο οποίος παρ’ όλα αυτά θα πρέπει να σημειωθεί ότι πρόβαλλε αντίσταση και στο μέτρο του δυνατού προσπάθησε να κοντράρει όσο γινόταν τους γηπεδούχους.

Το παιχνίδι κύλησε στα μέτρα του ΝΟΧ ANEK LINES έχοντας το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 5-3, με την υπόθεση νίκη να ξεκαθαρίζει ουσιαστικά στην τρίτη περίοδο οπότε και η διαφορά στο σκορ άνοιξε ακόμα περισσότερο (8-4).

Στην τελευταία περίοδο ο Ηλυσιακός σκόραρε τρία γκολ, προσπαθώντας να πλησιάσει στη μείωση του σκορ αλλά και πάλι ο Ναυτικός Ομιλος είχε τον πρώτο λόγο, φτάνοντας έτσι στην 5η του νίκη.

Πλέον ακολουθούν οι υποχρεώσεις για την β’ φάση, με το στόχο του Ναυτικού Ομίλου να είναι να αποφύγει τα πλέι άουτ.

Διαιτητές: Σπανούδης – Κατσώνης
Οκτάλεπτα: 3-2, 2-1, 3-1, 2-3

ΝΟΧ ANEK LINES (Μάνθος Βουλγαράκης): Λεβεντάκης, Παππάς, Πολύζος, Μητράκης, Αγιωργούσης 2, Μπατάκης, Αποστολάκης, Χαριτάκης 2, Ντα Σίλβα 1, Σολεϊμάνιπακ 2, Σπάχιτς 1, Μαζοκοπάκης 1, Κουτρουλάκης, Νικολαΐδης 1, Χατζηκυριακάκης

Ηλυσιακός (Τάσος Σχίζας): Κατσινούλας, Γκανάτσιος, Κρανιάς 1, Μπομπός, Μοσχοβέλης, Λεμπέσης 2, Δήμου, Καραβιώτης 1, Αράι 1, Ξυλάς, Αράκι 2, Ασβέστης, Τσιφτσής

Ακολουθήστε το Parakritika.gr στη σελίδα μας στο Facebook,
βρείτε μας στο Twitter και στο Google News.

Στεγνό… καθάρισμα στον Ηλυσιακό ο ΝΟΧ

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button