Αθλητικά

Στην κορυφή των ελληνικών σωματείων για το 2022 ο ΝΟ Χανίων

Στην κορυφή των ελληνικών σωματείων για το 2022 για μια ακόμα χρονιά συγκαταλέγεται ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων όπως προκύπτει από την αξιολόγηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ, Sup και Surfing και την ΓΓΑ.

Συγκεκριμένα και βάσει των επιδόσεων και όλων των διακρίσεων που είχαν οι αθλητές και αθλήτριές του, ο Ναυτικός Ομιλος αναδεικνύεται στην 2η θέση στην Ελλάδα για την χρονιά που πέρασε ανάμεσα σε 30 συνολικά σωματεία.

Σε ό,τι αφορά τη βαθμολογία που συγκέντρωσε, είναι 582,50β. που τον φέρνουν πίσω μονάχα από τον ΝΟ Χαλκίδας ο οποίος πρώτευσε με 841,50 βαθμούς.

Η αξιολόγηση για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στην 2η θέση στην Ελλάδα για το αγωνιστικό έτος που πέρασε, συμπίπτει με την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με την ΑΝΕΚ LINES για το 2023, η οποία και αποτελεί το στυλοβάτη για όλες αυτές τις διακρίσεις που πετυχαίνει κάθε χρόνο ο ΝΟΧ.

Σε δήλωσή του, ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου, Γιάννης Χίνος, σημειώνει τα εξής:

«Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων για άλλη μια φορά αποδεικνύει την αξία και την δύναμη της ομάδας. Μιας ομάδας αθλητών που ξεχωρίζουν και κατακτούν με μεθοδικότητα και σκληρή προσπάθεια τους υψηλότερους στόχους με σύμμαχο έναν έμπειρο προπονητή, που με αγάπη και πάθος μεταφέρει εμπειρία, γνώση και καινοτομία ως εργαλεία για να επιτυγχάνονται συνεχώς και μεγαλύτερες επιτυχίες. Πολύτιμοι βοηθοί οι γονείς, που έμπρακτα είναι δίπλα και στηρίζουν όλα τα βήματα της προσπάθειας, συμβάλλοντας καθοριστικά στο αποτέλεσμα. Φυσικά ένα τεράστιο ευχαριστώ οφείλουμε στου πολλούς, στους αριθμητικά πολλούς μικρούς και μεγάλους χορηγούς που στηρίζουν το τμήμα και αποδεικνύουν πόσο πολλοί είναι τελικά που αναγνωρίζουν την προσπάθεια που εκτός από σπουδαίους αθλητές διαμορφώνει και εξαιρετικούς χαρακτήρες που τιμούν τον ΝΟ Χανίων και την πόλη μας».

Από την πλευρά του, ο έφορος του τμήματος κανόε καγιάκ, Νίκος Κουριδάκης, σημειώνει τα εξής: «Τα αποτελέσματα μας κάνουν ιδιαίτερα αισιόδοξους και μας δίνουν δύναμη προκειμένου να συνεχίσουμε την επιτυχημένη πορεία μας. Ευχαριστούμε θερμά τους αθλητές μας και τους συγχαίρουμε για τις επιτυχίες τους, αλλά και για τη συνολική προσπάθεια που έχουν καταβάλει για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα, καθώς και τον προπονητή μας, Μανώλη Αγγελάκη και τους συνεργάτες του, που κάνουν εξαιρετική δουλειά στα τμήματα εκμάθησης. Εκτός των αγωνιστικών επιτυχιών, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι αρκετοί αθλητές και αθλήτριές μας λαμβάνουν και τα έξτρα μόρια για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους γονείς, που μας εμπιστεύονται τα παιδιά και είναι πάντοτε δίπλα μας σε κάθε μας προσπάθεια μέσω του οργανωμένου συλλόγου γονέων και φίλων καγιάκ. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για μια ακόμα φορά τον επίσημο χορηγό μας, την ΑΝΕΚ LINES, αλλά και την Περιφέρεια Κρήτης και την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τον Δήμο Χανίων, τον Δήμο Αποκορώνου, την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων το Λιμενικό Ταμείο Χανίων, τον Ναύσταθμο Κρήτης, τον πολιτιστικό σύλλογο Σούδας, την συνεταιριστική τράπεζα Χανίων, την ΕΤΑΝΑΠ ΑΕ-Νερά SAMARIA, την “Ομάδα Στήριξης Συνάνθρωπος” και τους δεκάδες ακόμη χορηγούς και υποστηρικτές που είναι δίπλα μας και αρωγοί μας σε κάθε προσπάθεια».

Οσον αφορά τον πρωτομάστορα των επιτυχιών, τον προπονητή, Μανώλη Αγγελάκη, τονίζει τα εξής: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνολική παρουσία του τμήματος. Ολοι οι αθλητές και αθλήτριες κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να έρθει αυτό το αποτέλεσμα τους οποίους ευχαριστώ θερμά και τους συγχαίρω τόσο για τα αγωνιστικά τους αποτελέσματα όσο και για την συνολική τους παρουσία. Γι’ αυτή την επιτυχία σημαντική ήταν η συμβολή των συνεργατών μου, της Μαρίας Τσουρλάκη και του Γιώργου Κλεινάκη τους οποίους ευχαριστώ θερμά. Η συνεισφορά του επίσημου χορηγού του τμήματος, της ΑΝΕΚ LINES, είναι καθοριστική στην επίτευξη της παραπάνω επιτυχίας και η ανανέωση της υποστήριξης για το 2023 μας δίνει δύναμη και αισιοδοξία για να διεκδικήσουμε ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις. Επίσης, στις επιτυχίες του εν λόγω τμήματος έχουν συμβάλει τα μέγιστα η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Χανίων, ο Δήμος Αποκορώνου, ο σύλλογος γονέων & φίλων καγιάκ, η “Ομάδα Στήριξης Συνάνθρωπος”, το Λιμενικό Ταμείο Χανίων, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων καθώς και δεκάδες τοπικές επιχειρήσεις. Τέλος ευχαριστώ θερμά τον έφορο, κ. Νικόλαο Κουριδάκη και το Δ.Σ. του ΝΟ Χανίων που είναι πάντα διπλά μας και μας στηρίζουν σε κάθε μας προσπάθεια».

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΟΥΣ

Ευχαριστούμε θερμά τους παρακάτω φορείς και επιχειρήσεις για την έμπρακτη στήριξη τους προς το τμήμα κανόε καγιάκ και SUP:

Την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τον Δήμο Χανίων, τον Δήμο Αποκορώνου, την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου, τον επίσημο χορηγό του τμήματος ΑΝΕΚ LINES, την συνεταιριστική τράπεζα Χανίων, το Λιμενικό Ταμείο Χανίων, το Ναύσταθμο Κρήτης, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων, τον Πολιτιστικό σύλλογο Σούδας, τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων κανόε καγιάκ του ΝΟΧ, την “Ομάδα Στήριξης Συνάνθρωπος”, το ξενοδοχείο Pilot Beach Resort, το ξενοδοχείο Vandaris Palace, το ξενοδοχείο Gergioupolis Resort, το ξενοδοχείο Fereniki Holiday Resort & Spa, τα Νερά ΣΑΜΑΡΙΑ, το KYRIAKAKIS TRAVEL, το ΕΝΕΤΙΚΟΝ-Restaurant, τα Super Market ΣΥΝΚΑ, την ΒΙΟΧΥΜ-Creta Fresh, το καφέ ΠΑΛΛΑΣ, το κοσμηματοπωλείο Θ. & Γ. ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ, το πρατήριο καυσίμων Δ. Δημοτάκης – Ν. Δημοτάκη Ο.Ε. EKO & LPG, τις PISINES IDEALES Κερασιώτης Δημήτρης, το συνεργείο αυτοκινήτων Χατζηδάκης Νεκτάριος, την Βλαμάκης Γ. & ΣΙΑ Ο.Ε. “IMAGE ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ”, τον Σπανουδάκη Γιάννη ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ “A.I.B. LEADERS BROKERS”, τον Ιωάννου Θεόδωρο “ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ”, τον Μπροκαλάκη Γιώργο “ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ”, τους ΑφούςΠερβολαράκη “ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ – SERVICE – ΕΜΠΟΡΙΑ ΣΚΑΦΩΝ”, το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων, τον Ξυρουχάκη Νίκο ηλεκτρολογικές εφαρμογές, το ΙΚΤΕΟ Χανίων, τη ΔΕΔΙΣΑ, το φυσικοθεραπευτήριο “ΦΥΣΙΟΚΙΝΗΣΗΣ” ΑΣΑΡΙΩΤΑΚΗΣ Ε.-ΠΕΤΡΑΚΗ Ε. ΟΕ, τον ΒΟΜΒΟΛΑΚΗ ΜΑΝΩΛΗΣ (TAXI), την εταιρεία ΧΙΩΤΑΚΗΣ Προϊόντα ζύμης, την Μαριέλντα Γ. Σισκάκη ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ, την BELLA PIZZA Αλεξανδράκης Παντελής, το ΩΚΕΑΝΟΣ Fish Market, την επιχείρηση ΖΥΜΒΡΑΓΟΥΔΑΚΗΣ γιαούρτι πρόβειο, την επιχείρηση Ηδύοσμος Παραδοσιακά κρητικά προϊόντα, την επιχείρηση ΑΦΟΙ ΜΠΕΝΑΚΗ φανοποιείο αυτοκινήτων, την επιχείρηση Παπαγιαννάκης Α. & Ι., Κοσμαδάκης αρτοποιεία “ΚΡΗΤΙΚΟΣ”, την επιχείρηση Τζαμπαζάκης κρεοπωλείο, την επιχείρηση ειδικό συνεργείο αυτοκινήτων “Μπερτάκης Ανδρέας & ΣΙΑ Ο.Ε.”, την επιχείρηση Δασκαλάκης εμπόριο φρούτων & λαχανικών, τα Γεράνι αναψυκτικά, την “ΕΛΙΑ” hotelgroup.
Τέλος, ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη συνεισφορά τους την Εθελοντική Ναυαγοσωστική Μονάδα του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, τους ιατρούς κ. Λεμονή Αντώνη και κα Καρτσάκη Τερψιχόρη, τον φυσικοθεραπευτή κ. Παριωτάκη Παναγιώτη και τους ιδιοκτήτες των εστιατορίων και θαλάσσιων ποδηλάτων στην λίμνη Κουρνά.

Ακολουθήστε το Parakritika.gr στη σελίδα μας στο Facebook,
βρείτε μας στο Twitter και στο Google News.

Στην κορυφή των ελληνικών σωματείων για το 2022 ο ΝΟ Χανίων

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button