Αθλητικά

Τελικός Κυπέλλου: Συζητήσεις Μπαλτάκου με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ για τον ορισμό του γηπέδου

Το αδιέξοδο με το γήπεδο όπου θα διεξαχθεί ο φετινός Τελικός Κυπέλλου παραμένει με την συνεδρίαση της Εκτελεστική Επιτροπής της ΕΠΟ να αναβάλλεται για δεύτερη συνεχόμενη μέρα και να μεταφέρεται για την Παρασκευή 12 Μαΐου οπότε και θεωρητικά θα προκύψουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ωστόσο η εξέιλξη που προέκυψε σήμερα έχει να κάνει με την επίσημη παραδοχή της ΕΠΟ ότι η τελική απόφαση θα είναι προϊόν διαπραγμάτευσης με τις ομάδες καθώς όπως ανακοινώθηκε: «Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση αποφάσισε να εξουσιοδοτήσει τον πρόεδρο κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο προκειμένου να διαβουλευθεί με τους δύο φιναλίστ του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας για τον ορισμό της έδρας διεξαγωγής του.

Η παραπάνω διαδικασία κρίνεται αναγκαία για την επιλογή ενός εκ των επιβεβαιωμένα διαθέσιμων γηπέδων που υπάρχουν για τη διεξαγωγή του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Η τελική επιλογή θα επικυρωθεί στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής την Παρασκευή 12 Μαΐου».

Πάντως παρά το μπαράζ δημσοιευμάτων που εμφανίζουν διάφορα γήπεδα του εξωτερικού ως υποψήφια για να φιλοξενήσουν τον τελικό, στην πραγματικότητα κάθε ώρα που περνά φέρνει όλο και πιο κοντά τον αγώνα στο Πανθεσσαλικό.

Κι αυτό γιατί δεν υπάρχει ικανός χρόνος για να διοργανωθεί ένας τέτοιος αγώνας (έστω και χωρίς κόσμο) στο εξωτερικό.

https://creta24.gr/telikos-kypelloy-syzitiseis-mpaltakoy-aek-paok-ton-orismo-gipedoy/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button