Αθλητικά

Το μήνυμα του Λ. Αυγενάκη για τους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες και το Karteros Run

Πλησιάζουμε την ημερομηνία-ορόσημο, που θα σηματοδοτήσει την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης για τους έξι μήνες που απομένουν μέχρι την έναρξη των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023».

 Μια κορυφαία αθλητική διοργάνωση που θα γίνει στη χώρα μας, στην Κρήτη, στο Ηράκλειο και θα έχει ως βάση το Karteros Beach Sports Center. Ένα  υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο που δημιουργήθηκε χάρη στις δυναμικές και αποφασιστικές ενέργειες του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Η αντίστροφη μέτρηση θα εκκινήσει με ένα ακόμα μεγάλο αθλητικό γεγονός, τους 1ους δρομικούς αγώνες Karteros Run στις 4 και 5 Μαρτίου.

 Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης στέλνει το δικό του μήνυμα στην τοπική κοινότητα, στους αθλητικούς φορείς και σε όσους θα συμμετάσχουν, από το δικό τους μετερίζι, σε αυτά τα δύο μεγάλα αθλητικά γεγονότα:

 «Δουλεύουμε συστηματικά με όλους τους τοπικούς φορείς. Με τους τρεις δήμους, τα αθλητικά σωματεία, την αθλητική οικογένεια, τον πολιτιστικό σύλλογο, με κάθε ενεργό πολίτη που θέλει τον τόπο του να λάμπει, να δημιουργεί, να φιλοξενεί γεγονότα, να φιλοξενεί αθλητές από 26 διαφορετικές χώρες της Μεσογείου. Να δει χαρά, ζωντάνια, χαμόγελα.

 Οι Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες έρχονται σε έξι μήνες και θα είναι μια διοργάνωση που είμαστε βέβαιοι ότι θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

 Όμως, έχουμε ακόμα ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός μπροστά μας. Στις 4 του Μάρτη ΟΛΗ τρέχουμε, ξεκινώντας από το Karteros Beach Sports Center, κάνουμε 21 χιλιόμετρα μέσα από το φαράγγι του Καρτερού και καταλήγουμε πάλι εδώ. Τη δε Κυριακή, έχουμε αποστάσεις για όλους: 10 χιλιόμετρα, 5 χιλιόμετρα κα 1 χιλιόμετρο

 ΟΛΗ τρέχουμε στο Karteros Run!

 Και κάτι σημαντικό! Όταν δηλώσετε συμμετοχή, επιλέγετε και σε ποιον φορέα, σε ποια κοινωνική δομή, θέλετε να πάνε τα χρήματα σας. Δηλαδή συμμετέχουμε, αθλούμαστε και ταυτόχρονα ενισχύουμε κοινωνικές δομές που παράγουν πολύ σημαντικό έργο για τον τόπο μας.

 Και, κυρίως ΟΛΗ τρέχουμε!».

πηγή: creta24

to-minyma-l-aygenaki-toys-mesogeiakoys-paraktioys-agones-to-karteros-run/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button