Αθλητικά

Τσαρλς Μπάρκλεϊ και Μάικλ Τζόρνταν δεν μιλάνε εδώ και 10 χρόνια: «Είμαστε ξεροκέφαλοι»

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ εκφράζει την άποψή του χωρίς περιστροφές- αλλά τα λόγια του μπορεί να προκάλεσαν ανεπανόρθωτη ζημιά στη σχέση του με τον πρώην κολλητό του, Μάικλ Τζόρνταν.

Στη διάρκεια του πρόσφατο podcast «Let’s Go!» του Τομ Μπρέιντι στο SiriusXM, ο Μπάρκλεϊ αποκάλυψε ότι με τον Τζόρνταν δεν έχουν μιλήσει εδώ και σχεδόν 10 χρόνια, αφού είχε «πει κάτι που προσέβαλε» τον θρύλο των Σικάγο Μπουλς.

«Νομίζω ότι μάλλον, εγώ και ο Μάικλ [Τζόρνταν] ήμασταν κολλητοί, αυτό ίσως είναι το πιο σημαντικό», θυμήθηκε όταν ο Τομ Μπρέιντι τον ρώτησε αν υπήρξαν επιπτώσεις για το γεγονός ότι έλεγε την ειλικρινή του γνώμη καθ’ όλη τη διάρκεια της τηλεοπτικής του καριέρας.

»Ο Μάικλ Τζόρνταν, το να χάσω την φιλία του, ήταν ίσως το σημαντικότερο πράγμα που μου συνέβη. Αλλά ήμουν ειλικρινής για αυτά που σκεφτόμουν. Είπα, “Άκου, το πιο δύσκολο πράγμα για τον Μάικλ, είναι ότι πρέπει να βάλει καλύτερους ανθρώπους γύρω του”. Γιατί το πιο δύσκολο πράγμα, όταν είσαι διάσημος, βρίσκονται στο ιδιωτικό σου τζετ, εσύ κερνάς όλα τα ποτά, εσύ κερνάς όλα τα δείπνα. Πολύ λίγοι θα είναι ειλικρινείς μαζί σου.

»Προσπαθώ να περιβάλλω τον εαυτό μου με ανθρώπους που λένε, “αν τα κάνω θάλασσα, να μου το πεις σε παρακαλώ”. Και ο Μάικλ προσβλήθηκε για κάτι που είπα για εκείνον. Και δεν έχουμε μιλήσει εδώ και σχεδόν 10 χρόνια. Και ήταν ο καλύτερός μου φίλος εκείνη την εποχή. Και τον αγαπώ σαν αδερφό και είμαστε και οι δύο πεισματάρηδες και δεν έχουμε μιλήσει».

Τσαρλς Μπάρκλεϊ και Μάικλ Τζόρνταν δεν μιλάνε εδώ και 10 χρόνια: «Είμαστε ξεροκέφαλοι» Facebook Twitter
Ο Michael Jordan (δεξιά) των Chicago Bulls γελά με μια απάντηση του Charles Barkley (αριστερά) των Houston Rockets σε συνέντευξη τύπου, τον Σεπτέμβριο του 1996. Φωτ: ΕΡΑ

Ο Μπάρκλεϊ αναφερόταν στα σχόλια που έκανε σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε το 2012 στην εκπομπή The Waddle & Silvy Show στο ESPN 1000, όταν είπε ότι ο Τζόρνταν «δεν έχει κάνει καλή δουλειά» ως στέλεχος του ΝΒΑ.

Εκείνη την εποχή, ο Τζόρνταν μετρούσε δύο χρόνια ως μεγαλομέτοχος των Charlotte Bobcats (νυν Hornets) και η ομάδα είχε το χειρότερο ρεκόρ στο ΝΒΑ με 4-29.

Τσαρλς Μπάρκλεϊ και Μάικλ Τζόρνταν δεν μιλάνε εδώ και 10 χρόνια: «Είμαστε ξεροκέφαλοι» Facebook Twitter
Michael Jordan και Charles Barkley με τους Αμερικανούς παλαιστές σούμο Akebono Konishiki και Musashimaru, το 1996. Φωτ.: ΕΡΑ

Ο Μπάρκλεϊ εξήγησε στη συνέντευξη του 2012 ότι πίστευε πως ο Τζόρνταν περιβαλλόταν από λάθος ανθρώπους.

«Νομίζω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν ότι δεν ξέρω αν έχει προσλάβει αρκετούς ανθρώπους γύρω του, τους οποίους θα ακούσει», είχε πει τότε. «Κάτι που γίνεται όταν είσαι διάσημος είναι ότι οι άνθρωποι γύρω σου, πληρώνεις όλους τους λογαριασμούς τους, οπότε πολύ σπάνια διαφωνούν μαζί σου, επειδή θέλουν να πληρώσεις  εσύ τον λογαριασμό. Θέλουν να πετάνε με το ιδιωτικό σου τζετ, οπότε δεν διαφωνούν ποτέ μαζί σου. Δεν νομίζω ότι ο Μάικλ έχει προσλάβει αρκετούς ανθρώπους γύρω του που θα διαφωνήσουν».

πηγή: lifo

now/sport/tsarls-mparklei-kai-maikl-tzorntan-den-milane-edo-kai-10-hronia-eimaste-xerokefaloi

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button