Αθλητικά

Τσιτσιπάς για Τέμπη: Να ενωθούμε ως έθνος και να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλο

Την οδύνη του για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη εξέφρασε με ανάρτηση του στα social media ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στάθηκε στον πόνο όσων έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, ενώ ζήτησε ιδιαίτερα να αναλογιστούμε τη σημασία των μέτρων ασφαλείας και των κανονισμών.

Ξεκίνησε την ανάρτηση του σε story στο Instagram με την αναφορά «Αγαπημένοι μου Έλληνες ακόλουθοι, σήμερα ξυπνήσαμε με τα τραγικά νέα για τη σύγκρουση των τρένων που μας άφησε όλους σοκαρισμένους και στεναχωρημένους».

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εστίασε στον πόνο για τις οικογένειες, οι οποίες έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα και έστειλε τα ειλικρινή συλλυπητήριά του σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «στεκόμαστε στο πλευρό τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Για τον κορυφαίο τενίστα η απώλεια ανθρωπίνων ζωών δεν είναι ποτέ κάτι που μπορείς να κατανοήσεις και να αποδεχτείς με ευκολία και «είναι ακόμα πιο επώδυνο όταν συμβαίνει στην ίδια σου τη χώρα». Παράλληλα ζητάει να ενωθούμε ως έθνος και να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλο.

Στο τέλος του μηνύματός του κάνει έκκληση να αφιερώσουμε ένα λεπτό προκειμένου να αναλογιστούμε τη σημασία των μέτρων ασφαλείας και των κανονισμών. «Σήμερα, στεκόμαστε μαζί ως έθνος, ενωμένοι στο πένθος και αποφασισμένοι να στηρίξουμε ο ένας τον άλλο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Ας τιμήσουμε τις αναμνήσεις εκείνων που χάθηκαν με το να σταθούμε μαζί με αγάπη, συμπόνια και δύναμη», καταλήγει.

Τέμπη-Τσιτσιπάς: Facebook Twitter

πηγή: lifo

now/sport/tsitsipas-gia-tempi-na-enothoyme-os-ethnos-kai-na-ypostirixoyme-o-enas-ton-allo

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button