Αθλητικά

Υπάρχουν και αυτοί οι Χανιώτες…

Όταν η προσφορά είναι ανιδιοτελής, όταν η συνεισφορά και η γενναιοδωρία δεν γίνονται για την προβολή στα social τότε μπορείς είσαι λιγουλάκι αισιόδοξος ότι υπάρχει ακτίνα ελπίδας. Εναν τέτοιο άνθρωπο περιγράφει σε ανάρτηση του ο κορυφαίος προπονητής σφυροβολίας Κωστής Παπαμαρκάκης.

Ο Χανιώτης προπονητής που έχει αναδείξει κορυφαίους αθλητές παγκοσμίως, που ειδικά τα τελευταία χρόνια έχουν φέρει τεράστιες επιτυχίες στον Ελληνικό αθλητισμό, αποκαλύπτει μια μικρή ιστορία γύρω από έναν άνθρωπο ο οποίος συνεισφέρει σημαντικές υπηρεσίες στο τμήμα, αλλά υπό έναν, απαράβατο, όρο: “Να μην μάθει κανείς το όνομα του ποτέ”.

Διαβάστε τις ανάρτηση του Κωστή Παπαμαρκάκη:

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ένας άνθρωπος της διπλανής μας πόρτας πληρώνει την εργασία 3 ωρών ενός τρακτέρ για να καθαρίσει το χωράφι που κάνουμε προπόνηση απ’ τα μεγάλα και πυκνά αγριόχορτα που κάνουν τη ζωή των αθλητών μας δύσκολη στη προπόνηση.

Η γενναιόδωρη αυτή πράξη γίνεται με ένα όρο,να μην μάθει κανείς το όνομα του ποτέ.

Υπάρχουν κι αυτοί οι άνθρωποι στα Χανιά όσο κι αν φαίνεται παράξενο και ξένο όλο αυτό με την νοοτροπία της εποχής..Η ανιδιοτέλεια κι η ανθρωπιά ευτυχώς υπάρχει ακόμα στις μέρες μας κι αυτό μας δίνει ελπίδα και κουράγιο..Για ένα χατίρι στέκει ο κόσμος τούτος …για ένα χατίρι υπάρχουμε και “μεις.. κυριολεκτικά!!!

sportcaster.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

Υπάρχουν και αυτοί οι Χανιώτες…

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button