Αθλητικά

BINTEO | Εμπειρία ζωής δίπλα στον “IronMan”, Μιχάλη Ζαμπίδη!

Η πυγμαχική οικογένεια του Μανώλη Σαρικάκη από τα Χανιά έδωσε το “παρών” στην 2η κατά σειρά Sparring Day που διοργανώθηκε με επιτυχία στο ολοκαίνουριο ‘Zambidis Fitness Club’ στο ΟΑΚΑ

Αθλητές από το ‘M. Sarikakis Boxing Team’, που στεγάζεται στο Chania BoxFit Club, είχαν την ευκαιρία σε ένα άκρως αθλητικό περιβάλλον να πάρουν εμπειρίες, να τεστάρουν τις ικανότητές τους και να βρεθούν δίπλα στο ίνδαλμά τους, τον Μιχάλη Ζαμπίδη.

Ο Σύλλογος σε ανακοίνωσή του ανέφερε:

«Σήμερα η καρδιά των μαχητικών αθλημάτων και πιο συγκεκριμένα του δικού μας αγαπημένου μαχητικού αθλήματος της πυγμαχίας, χτυπούσε στο @zampidisclub στο Ο.Α.Κ.Ά fitness center.

Τρείς αθλητές μας αγωνίστηκαν και έπαιξαν στην διοργάνωση του τεράστιου Μιχάλη Ζαμπίδη, το Sparring Day 2’, με πολύ δυνατούς-έμπειρους αντιπάλους που βρέθηκαν εκεί από μεγάλες και δυνατές σχολές της Ελλάδας.

Οι αγώνες μας ήταν καλοί και αυτό είχε ως αποτέλεσμα πάνω από όλα να καταφέρουν να κερδίσουν πολλά πράγματα οι αθλητές μας μέσα από του αγώνες αυτούς.

Όπως:

Το πρώτο και κυριότερο που κέρδισαν είναι ο σεβασμός για αυτό που αγαπάνε και κάνουνε από τους συναθλητές και τους αντιπάλους τους που αγωνίστηκαν!

Δεύτερον, το να βάζει κάποιος γάντια με έναν άλλο που είναι ο καλύτερος στην κατηγορία του και να έχει το σθένος και την δύναμη να ανέβει εκεί να παίξει στο καναβάτσο μαζί του. Μόνο μπράβο και πολλά συγχαρητήρια αξίζει ένα τέτοιο παιδί, ένας τέτοιος αθλητής και σίγουρα είναι ένα μεγάλο μάθημα ζωής και μια πολύ δυνατή εμπειρία για τα δικά μας παιδιά!

Τέλος, όπως πάντα, πολύ σωστά το λέει και ο υπεύθυνος της “οικογένειας μας” στο Chania Boxfit Club κ.Μανώλης Σαρικάκης : Δεν υπάρχει Νίκη και Ήττα .

Δεν έχει σημασία αυτό… Σημασία έχει να κάνει κάποιος αυτό που αγαπάει να έχει την δύναμη να ανέβει και να αγωνιστεί πάνω σε ένα ρινγκ και να είναι έτοιμος να δεχτεί σαν σωστός αθλητής και νίκες και ήττες και τα πάντα και με ένα χαμόγελο να παίζει και με ένα χαμόγελο να φεύγει!

Σε λίγο αποχωρούμε λοιπόν από την Αθήνα με προορισμό πάλι τα Χανιά μας και προχωράμε πάντα μπροστά μαζί σαν οικογένεια σαν σωστοί αθλητές που ξέρουν να αναγνωρίζουν το τι είναι ο αθλητισμός, το τι αγώνα δίνει κανείς καθημερινά για να παλεύει να κάνει αυτό που αγαπάει και να μπαίνει μέσα στα ρινγκ να παλεύει με τα θηρία και που μετά από όλα αυτά μέσα από πολλούς αγώνες και καταστάσεις ΣΦΥΡΙΛΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ στο τέλος καταφέρνει ο εκάστοτε αθλητής να έχει δυνατά αποτελέσματα στους αγώνες τους!

Θα θέλαμε να πούμε όλοι μαζί προς την ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ‘Zampidis Sparing Day 2’ ένα τεράστιο ευχαριστώ για το κάλεσμα που είχαμε να αγωνιστούμε, για αυτή την ζέστη αγκαλιά που είχαμε από όλους τους παρευρισκόμενους και από την διοργάνωση!»

Πηγή: ufight.gr

Ακολουθήστε το Parakritika.gr στη σελίδα μας στο Facebook,
βρείτε μας στο Twitter και στο Google News.

BINTEO | Εμπειρία ζωής δίπλα στον “IronMan”, Μιχάλη Ζαμπίδη!

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button