Αθλητικά

Sold out το 1ο «Ηράκλειο Camp Τερματοφυλάκων»!

Ένας μήνας πριν από την έναρξη του 1ου «Ηράκλειο Camp Τερματοφυλάκων» και η ζήτηση είναι τόσο μεγάλη, που ήδη έχει γίνει Sold Out.

Καταξιωμένοι προπονητές τερματοφυλάκων και τερματοφύλακες θα μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους στους νεαρούς αθλητές, ηλικίας 7 – 17 ετών, και θα τους προπονήσουν στο γήπεδο του ΠΟΑ στο Ατσαλένιο, το μέρος διεξαγωγής του camp.

Πιο συγκεκριμένα, από τις 21 εως και τις 24 Ιουνίου θα βρίσκονται στο Γήπεδο του ΠΟΑ οι Αλέξανδρος Κασμερίδης, Γιώργος Γαυγιωτάκης, Γιάννης Ρουμπάκης, Δημήτρης Χωματάς, Μάνος Τσαχάκης και Ζαχαρίας Καβουσάκης.

Οι νεαροί αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Αλέξανδρο Πασχαλάκη αλλά και της ΑΕΚ, Γιώργο Αθανασιάδη αλλά και τους προπονητές τερματοφυλάκων Γιώργο Μπερνεάνου και Παναγιώτη Μπαρτζώκα.

Εργομετρικά θα γίνουν από τον γυμναστή της ΠΑΕ ΟΦΗ, Νίκο Κουνδουράκη.

Οι συμμετέχοντες στο Camp θα πάρουν δώρο ένα σετ προπόνησης αλλά και ένα ζευγάρι γάντια τερματοφύλακα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Πόρου, για τις ανάγκες των παιδιών. Συνδιοργανωτές είναι ο ΠΟΑ και ο Αθλητικός Σύλλογος «Άγω».

Οι οργανωτές θέλουν να απευθύνουν σε όλους τους γονείς ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό τους και δεσμεύονται ότι τα παιδιά θα γεμίσουν με εμπειρίες και γνώσεις!

 

https://creta24.gr/sold-out-to-1o-irakleio-camp-termatofylakon/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button