Αθλητικά

To θέμα με το δίπλωμα του προπονητή στα Χανιά και μια αξιόπιστη λύση

Σήμερα η ομάδα της πόλης μας έχει κληθεί σε απολογία  στη αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ για το θέμα του

προπονητή.

Δεν ξέρω αν και κατά πόσο εφικτό είναι να λυθεί αυτό το θέμα εκ των έσω γιατί χρειαζόμαστε προπονητή με δίπλωμα ΟΥΕΦΑ PRO.

Μια σκέψη μου ήρθε στο μυαλό με τις ραγδαίες εξελίξεις που έρχονται σχετικά με την ομάδα της Επισκοπής  που το βλέπω δύσκολο να συνεχίζει φέτος στο πρωτάθλημα μιας και ανακλήθηκαν τα δελτία όλων των ποδοσφαιριστών για οφειλές και για να ξαναεκδοθούν  η ομάδα πρέπει να πληρώσει ένα υπέρογκο ποσό που το βλέπω πολύ δύσκολο.

Μήπως οι άνθρωποι της ομάδας των Χανίων θα έπρεπε να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του Κώστα του Ανυφαντάκη για το τι μέλει γεννέσθαι την επόμενη μέρα με την προοπτική να ενταχθεί και αυτός στην ήδη  υπάρχουσα προπονητική ομάδα;;

Ο Κώστας Ανυφαντάκης και το απαραίτητο δίπλωμα έχει και την εμπειρία της κατηγορίας έχει και ικανότατος προπονητής είναι και Κρητικός είναι μιας και θέλουμε να δώσουμε και τπικιστικό κλίμα στην ομάδα μας .

Άλλωστε είναι προπονητής που δεν θα κουβαλήσει μαζί του το πι το φι και την αλοιφή (ένα τσούρμο δικούς του) και έτσι δεν θα διαταραχθεί η ομαλή λειτουργία της ομάδας .

Η ομάδα δεν χρειάζεται ριζικές αλλαγές αλλά προσθήκη ανθρώπων με τις απαραίτητες γνώσεις που θα μπορέσουν να βοηθήσουν άμεσα και αποτελεσματικά

Share on Google Plus

https://www.xanianews.gr/2023/01/to.html

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button