Αθλητικά

Vavoulas Group και ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 δίπλα στο Χαμόγελο του Παιδιού

Η Vavoulas Group και η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη στήριξη του Οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού».

Το Σάββατο 6 Απριλίου, στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», συλλέγουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, περνώντας ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης και προσφοράς στον συνάνθρωπο μέσα από το ποδόσφαιρο.

Η συλλογή θα λάβει χώρα έξω από τις Θύρες 1 και 8 του γηπέδου από τις 19:00 έως τις 20:00. Οι φίλαθλοι καλούνται να συνεισφέρουν φέρνοντας μαζί τους τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης.

Όλα τα είδη που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν προς όφελος παιδιών και οικογενειών στην Κρήτη με σοβαρά προβλήματα διαβίωσης, τις οποίες στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού».

«Στις μέρες μας, η ανάγκη για αλληλεγγύη και συμπαράσταση είναι πιο σημαντική από ποτέ. Με αυτήν την ενέργεια, και με την πολύτιμη συμβολή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, θέλουμε να δώσουμε ένα μήνυμα μέσω του αθλητισμού και να συμβάλλουμε στη δημιουργία μιας κοινωνίας που φροντίζει τα μέλη της. Ο αγώνας δεν περιορίζεται μόνο στο γήπεδο, αλλά επεκτείνεται και στην καθημερινότητα των ανθρώπων που χρειάζονται την αλληλεγγύη μας.

Ευχαριστούμε τον Οργανισμό “Χαμόγελο του Παιδιού” για τον αξιέπαινο και σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει στην κοινωνία, καθώς και, προκαταβολικά, όλους όσοι θα συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια αλληλεγγύης» δήλωσε ο κ. Γιάννης Βάβουλας, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου.

Η Vavoulas Group και η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με έντονο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, προσβλέπουν στη συμμετοχή και τη συνεισφορά όλων για την επιτυχία αυτής της πρωτοβουλίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

© Copyright 2024 Flashnews.gr – All Rights Reserved

design by WebOlution

powered by

Vavoulas Group και ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 δίπλα στο Χαμόγελο του Παιδιού

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button